sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kahvia ja valaisimia.

Ystävä toi Helsingin visiitiltään Starbucksista tullessaan jotain minulle. Jotain, mitä maistelimme heti aamutuimaan yhdessä. Nimittäin kahvipavuista jauhettua suodatinkahvia! Aika ihana ele, ja kylläpä maistui tuoreelta kahvilta! :)Jostain syystä ilmeisesti vapaat päivät kotona saa aikaan sisustusvimmaa minussa, ja useampi kaappi ja vaatehuone on tullut tässä jo siivottua. Esikoisen huoneessa on valkoinen kynttiläkruunu "väliaikaisena" valaisimena. Jostain syystä valaisimen väliaikaisuus on kestänyt jo kolme vuotta. Tänään sain päähän ajatuksen, että nyt hankin uuden kattolampun! Aamulla esikoisen treeneihin kuskaamisen jälkeen (7:45) päätin silmät ristissä tutkia hiukan kattolamppuja, ja ilokseni huomasin että Kodin1:llä on alessa paljon valaisimia. VINK!


Valaisimien kuvat www.kodin1.com

Tässä omat suosikkini neidin huoneeseen, ja hinta hintalapussa oli 149€/ lamppu mutta alennuksessa 60€ kappale! Aika hyvät aleprosentit on valaisimissa! Molemmat mallit oli loppuunmyydyt paikallisesta Kodin1:stä, joten valinnasta tuli vaikeampaa - joten varasin molemmat lamput kun niitä tulee lisää liikkeseen. Itse esikoista ensimmäinen vaihtoehto miellytti enemmän, samoin kuin miestäni kaupassa. Itse kelpuuttaisin kumman vain, tai miksei toisen neidin huoneeseen toinen näistä vaihtoehdoista?!

 Kumpi saa peukun sinulta?

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään ehkäpä tosta jälkimmäisestä enemmän, mutta ihanaa bling blingiä molemmat! Meillekin juuri kotiutui uus lamppu keittiöön, siitä tulossa piakkoin blogissa kuvia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kivaa! Mistäs lamppu lähti mukaan? Mä annan neidin valita itse noista mieluisan :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, täytyypä käydä katsomassa. Meillä ei ole vielä muualla kattolamppua kuin keittiössä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3