keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Happy New year!Niin se viime vuosi vain hujahti, nyt on uuden vuoden 2014 kirja kädessäni - tyhjänä, valmiina vastaanottamaan vuodelle suunnitelmia. Odottamattomia käänteitä, onnistumisen ja ilon hetkiä, hiljentymisen hetkiä. Itse unelmoin matkasta, lomasta jonnekin ihanaan lämpöiseen paikkaan - vaikka enpä kaupunkilomaakaan vastustelisi. Muutamia sisustuksellisia must have -hankintoja on mielenpäällä vuoden varrelle, muutama henkilökohtainen juttu sekä ehkä itselleen uuden harrastuksen etsiminen. Olisinko valmis haastamaan itseni ja kokeilemaan jotain aivan uutta? Olisiko aika ottaa ryhtiliike ja hoitaa itsensä kuntoon? Vihdoinkin päästä unelmapainoon ja saada henkinen hyvä olo omasta ulkonäöstä?

Huippu-uutisena oli vuoden lopussa, että saan nauttia hiihtolomasta myöskin tulavana keväänä - aivan mahtavaa! Ja toivonkin että pääsemme rinteeseen laskemaan, eli lumi olisi kovinkin tervetullutta. Uskomatonta onkin ajatella ettemme ole tänä talvena päässeet lainkaan rinteeseen..
Uutena vuotena herkuttelimme mökillä oikein kunnolla, loppusilauksena oli pakastealtaasta löytynyt Dajm-kakku. Vuoden viimeisenä ei mitenkään säästelty ainakaan herkkujen suhteen. Nyt voikin aloittaa uuden vuoden ja uudet ajatukset ruokavalion suhteen. Itse toivoisin tänä vuonna oppivani vähentämään herkkujen määrää, syömään oikein ja aikatauluttamaan itselleni enemmän aikaa. Erityisesti aikaa liikkua ja saada liikunnasta samaa innostusta, mitä joskus aiemmin. Samalla toivoisin että viimeistään vuoden lopussa farkut eivät puristaisi yhtä paljoa. Missiota tälle vuodelle siis löytyy. Ja siihen pitää pyrkiä. Kyllä mä pystyn siihen. Pystynhän?
Näissä Punkaharjun Holiday Club- mökkimaisemissa otimme uuden vuoden vastaan. Vuoden ensimmäisenä päivänä palasimme myös porukalla kotiin. Minunkin loma-ahdistus oli saanut helpotusta visiiteillä lähikaupunkeihin sekä kylpyläreissulla Savonlinnan Casino-kylpylässä. Mutta silti:
Miten ihanaa onkaan olla kotona!
Miten ihanaa onkaan puhtaan pyykin tuoksu!
Miten olenkaan kaivannut tulia takassa!
Kuinka ihanaa onkaan sytyttää kynttilöitä ja tunnelmoida
kynttilänvalossa kotona!

Laskin juuri äsken, että kahdessatoista kynttilässä palaa myös kaunis liekki kotonamme. Viimeisimmät jouluesineet saavat kyytiä, valkoinen kuusi riisutaan koristeistaan ja pakataan ensi joulua odottamaan. Silti kynttilöiden tunnelmaa meidän kodissamme nautitaan läpi vuoden, pitkälle kevääseen.

Onko sinulla tavoitteita
tai erityisiä suunnitelmia
tälle alkaneelle vuodelle?

2 kommenttia:

  1. Hyviä ajatuksia sulla alkavalle vuodelle, voisin myös yrittää petrata noissa samaisissa asioissa.... Hyvää Uutta Vuotta <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3