maanantai 23. joulukuuta 2013

Tuoksuja ja tunnelmaa.
Vietimme työpaikkani pikkujoulugaalaa Klaus K:ssa torstaina. Kaikenkaikkiaan tilaisuus tarjoamineen oli melkoinen nappisuoritus. Erityisesti henkilökunnan palvelualttius ja herrasmiesmäisyys teki vaikutuksen, joka hetkessä oli tarjoilija auttamassa tuolin kanssa istumaan mennessä. Yhtenä ohjelmaesityksenä oli myös koomikko, joka todellakin sai monet meidät nauramaan vesi silmissä!

Itse olin aika onnekas, sillä ennen gaalailtaa, värjäsimme hiukseni työpaikkani studiolla. Hyvästi harmaat haituvat!:) Kampaukseni tehtiin suoristusraudoilla ja kiinnitettiin kimalteleva panta hiuksiin. Asuni koostui Vilan mekosta, Vilan pikkujakusta, Glitterin koruista ja Tamariksen kengistä. Tamariksen kengät ovat kenkiä, jotka istuvat jalkoihini täydellisesti. Minulta löytyykin useampi Tamariksen kenkäpari kaapistani.. Onnistuin kiireessä tekemään pienen reiän sukkahousuihini, mutta onneksi väritön kynsilakka pelasti tilanteen. Vaikka eipä sillä, olin ottanut varalta vaihtosukkikset mukaani. Mutta onko ärsyttävämpää kuin sukkahousujen rikkimeneminen? Juuri silloin kun on kiire?
Oletko sinä muuten mainoksen uhri? Minä olen. Esikoiseni sai jostain pienen testipussin LdB body lotionista, joka oli äärettömän hyvän tuntuista ja tuoksuista. Tuoksuna oli metsämansikka. Innostuin tuotteesta myös, koska se todellakin imeytyi nopeasti vartalolle ja tuote ei sisällä parabeeneja. Jotenka niinpä siinä kävi, kun vartalovoide sattui kaupassa silmääni - mukaan se lähti. Kera suihkusaippuan. Suosittelen kokeilemaan jos oma voiteesi / suihkusaippua on loppumaisillaan, varsin mukava tuttavuus ainakin minulle.
Vai oletko kenties itsekin jo törmännyt näihin?Metsämansikan tuoksusta joulun tuoksuihin: kaneliin, glögiin, riisipuuroon, kinkkuun, suklaaseen.. Kohta on koti tulvillaan joulun tuoksua ja tunnelmaa. Pääsemme jännittämään kuinka käy joulupukin kanssa, ja onko meillä aattona valkoinen joulu vai ei. Toivomme niin kovasti valkeaa joulua, vaikka juniorin sanoin pukki pääsee myöskin autolla, kuten viime jouluna..

Toivon sinulle Onnellista Joulua!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3