keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Sielujen sympatiaa.

Tiedätkö miltä tuntuu tosiystävyys? Oletko ehkä sattumalta tutustunut johonkin sellaiseen henkilöön, jonka kanssa sielut kohtaavat? Ehkä huomaatte olevanne todellisuudessa aika samanlaisia ja samanhenkisiä? Jopa melkein voit samaistaa omat ajatuksesi ystäväsi ajatuksiin? Ehkä tiedät jo mitä ystäväsi ajattelee?

Minulla on hyvä ystävä, ja kollega, pääkaupunkiseudulla. Olemme tunteneet toisemme nyt aikalailla vuoden päivät. Vuosi on ollut ihana, antoisa ja todellakin yhdistävä. Se on erityisen upeaa miten samanlaisen, itsensäkaltaisen ihmisen saattaakin sattumalta löytää. Ihmisen kenen kanssa ajatukset kohtaavat, ja voit puhua aivan kaikesta hänen kanssaan. Koska molemmat olemme jouluihmisiä, niin lahjat ilmanmuuta tuli hankittua toisillemme ja vaihdettua tänään. Ja vieläpä kun molemmat olemme malttamattomia - aukaisimme myös paketit hetimiten. Minun paketistani löytyi jotain sellaista mikä sai todellakin minut herkistymään ja vedet silmiini. Paketistani löytyi aivan ihana Willow Tree- sarjan hahmo. Olen aiemmin jo kirjoittanut täällä blogissanikin näistä ihanista hahmoista ja enkeleistä, ja tänäkin vuonna hankin yhden sellaisen joulupukin pakettiin - mutta sepä vasta jotakin, että minäkin sellaisen sain! <3 Ystäväni kysyi vielä, että tykkäsinkö lahjasta - ai että tykkäsinkö! Jaksan vain ihmetellä sitä miten toinen osaa lukea minua niin hyvin. Ystävyys on melkoinen onni.
Kävimme tänään herkuttelemassa Hard Rock Cafessa, Helsingissä. Aika uskomaton paikka se kyllä on. Ainakaan nälkäisenä sieltä en ole koskaan lähtenyt, emmekä lähteneet nytkään. Jostain syystä meidän kummankin ollessa hiukan "ronkeli" - ei päivän lounas ollut oikein mieluinen, joten päädyimme ulos syömään illaksi. Vaikka olimmekin aivan täynnä hampurilaistemme jälkeen, oli tietenkin pakko nauttia myös jälkiruuat. Itse siirryin ruokailulta suoraan hotellihuoneeseeni, jotenkin väsymys vaivaa eikä ollut innostusta edes kierrellä kauppoja - liekö olen kipeä? Olipa miten vaan, mutta ensi yönä aion taltuttaa univelkojani ja väsymystäni. Jaksan sitten huomenna olla joulugaalassakin edes hiukan pidempään kuin ruokailuun saakka. ;)


Pakko kuitenkin piristää teitä ihanilla marenkien kuvilla, joita bongasin eräästä kahvilasta Helsingistä tänään. Maistaa en kuitenkaan uskaltanut, vaan pitäydyin helpossa ja varmassa valinnassa - glögissä ja joulutortussa. Mutta ovat ihania, söpöjä lumiukkoja! Eikö olekin ihania? Kauniita unia sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3