tiistai 17. joulukuuta 2013

Seitsemän yötä.

Jouluun on vain seitsemän yötä! Meidän juniorilla onkin tonttulakki jo vakiovaruste ja joulupukille tulee monenmonta taideteosta. Eilen olimme katsomassa luisteluseuran joulunäytöstä, ja tällaisella asulla neiti lähti hallille.


Ja nuo punaiset huopikkaat, ne on vain niin söpöt. Voikun itselleenkin joskus raaskisi sellaiset ostaa..


Esikoisen joukkueenkin tuli ottaa tonttulakit mukaan, ja kai tämä on yksi versio tonttulakista mikä neidin päässä on. :) Selitys tälle hatulle oli se, että oli lainannut joukkuekaverille isompaa lakkia ja tämän laittanut itselleen. Enkä epäile sitä, neiti lainaa kisamatkoilla rahaakin joukkuekavereilleen, eväitään ja jopa voittamia arvontapalkintojaan antaa eteenpäin. Ihan aina ei silti tarttisi..
 

Otimme myös junorille luistimet mukaan, ja perheenjäsenet pääsivät näytöksen päätteeksi jäälle luistelemaan harrastajien / kilpailijoiden kanssa. Myöskin muitakin tuttuja jäällä näkyi.. Joulupukki! 

Tänään tulisi hypätä lentokoneeseen ja matkustaa vuoden viimeiseen, muttei millään tapaa rennompaan tai kevyempään, myyntikokoukseen Helsinkiin. Sen jälkeen voikin alkaa rauhoittua joulunviettoon. Ja ai että minä odotankin sitä "pikkulomaa" aivan innoissani, ja hyvään saumaan se tuleekin. Muutamia unettomia öitä on tässä takana : ensimmäisenä kotiuduimme 70-luvun bileistä yöaikaan, toisena yönä koiranpentu sairasteli, kolmantena tuuli ja kova vesisade piti hereillä. Saapa nähdä nukuttaako se hotellihuoneessa paremmin, vai kuinka väsyneenä reissusta palaankaan perjantaina.. 


Löysin mielestäni aivan ihanan kaulakorun H&M:llä asioidessani, lähdin siis tytöille ostamaan koulun joulujuhlaan ( jonne en työmatkan vuoksi itse pääse) valkoisia sukkahousuja ja tämä huusi päästäkseen mukaani. Mitäs tykkäät?

Torstaina meillä on Jouluinen gaala, jonne pakkasin mustanpuhuvat vaatteet mukaan. Katsotaan josko ennätämme, taikka kuvat ovat julkaisukuntoisia, niin jaan tännekin muutamia otoksia gaalastamme. Tänä vuonna juhlapaikkana on Klaus K. Nyt kuitenkin viimeistelemään matkalaukku ja reissuun!

Kaunista joulunodotusta sinulle!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3