lauantai 7. joulukuuta 2013

Kovaa menee lauantai.

Teholauantai!
Tämä lauantai oli todellakin hyvin tehokkaasti suunniteltu, siihen kuului hiukan kaupungilla oloa, ruokakauppaa, treeneihin kuskaamista, kyläilyä sekä kotiinkin tuli vieraita. Nyt alkaa olemaan jo aika vaihtaa joulupaketteja, ja niin minäkin tein tänään vierailullamme. :) 


Oletko muuten käynyt Jyväskylässä sijaitsevassa Pienikamari- liikkeessä? Pienikamarilla on myös nettikauppa, jos haluat käydä kurkkaamassa heidän tuotteitaan. Liike on meidän neideille mieluinen, ja siellä kuului tälläkin kertaa monta kertaa "katso äiti miten ihana! Ihania!".  


Heillä on myynnissä myös aivan ihania tikkareita! Meidän tytöt valitsivat tikkareista maukseen piparmintun ja vadelman. Itse pystyin vastustamaan kiusausta. Onneksi edes joskus pystyn vastustamaan..



Aika herkullisen näköisiä, eikö?

Olen itse kova leipomaan, ja myös pikkuneidit ovat aktiivia auttamaan. Esikoinen 9v myös mielellään kokkaa kaikenlaista, ja onkin jo hyvin taitava. Tämänpäiväisellä kaupunkivisiitillä juniori pisti silmänsä lapsille tarkoitettuun Cakepops-leivontasettiin Anttilassa. Tätä täytyy harkita, olisiko tämä lisäys joululahjoihin vai malttaisinko helmikuisille syntymäpäiville. Aika loistava idea, vai mitä mieltä sinä olet?

Huomenna suuntaan ystäväni kanssa Toivolan Pihalle jouluntunnelmaan, sekä joulutorille. Siellä onkin paikanpäällä myös Joulupukki! Eikä haittaa vaikka nyt luvataankin kiristyviä pakkaskelejä - hetki ystävän kanssa lämmittää aina! <3
Nyt kuitenkin unille ja aamulla klo 7:45 jäähallille esikoisen harkkoihin! Ihanaa kun on tällainen pidennetty viikonloppu - nautitaan!

Rentoa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3