keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Punaista näkyvissä.

Punaista. Meillä.
En ehkä koskaan ole ollut sisustuksessa mikään punaisen ystävä. Vaikkakin punaisessa värissä ei olekaan mitään vikaa. Valmistetaanhan punaisia kodinkoneitakin. Ja eräällä ystävälläni on punainen keittiökin. Mutta minulla punainen on ollut lähinnä joulunajan sisustuksen värinä, muutoin olen ollut ehkä arka sitä käyttämään. Kotini onkin pääsääntöisesti valkea mustan kera, pehmeyttä on haettu beigestä taikka kesäaikana yhdestä lempisävystäni - limenvihreästä. Nyt kuitenkin pehmeää, herkkää joulunpunaista tunnelmaa tuli tänään kotiin lisää.. Marimekosta. 


Hommasin kotiini punaisia Marimekon Lumimarja- tyynynpäällisiä sohvatyynyihin. Nämä tyynynpäälliset ovat ihanaa puuvillasatiinia, ja Marimekossa on tyynynpäälliset -15% alennuksessa. Eli jos sinäkin kaipaat jotain uutta ilmettä sohvatyynyihin tai sängynpäällystyynyihin - suosittelen tutustumaan myös Marimekon valikoimaan. Itseäni jäi kaivelemaan myös vielä samaisesta kuosista, puuvillasatiinista tehty, Lumimarja kaitaliina keittiönpöydälle. Mitenhän minulle mahtaa käydä? Onko se niitä juttuja, mitä ilman ei vaan pysty olemaan? Sellainen juttu, mikä yksinkertaisesti on ehdottoman pakollinen saada? :)


Samaisella reissulla mukaani lähti Iittalan myymälästä samettisen punaisia Balmuir- kattauskynttilöitä joulupöytään. Viime jouluna kokeilin Iittalan Festivo- kynttilänjaloissa Puttipajan pallokynttilöitä, jotka olivat huomattavasti edullisempia, mutta osottautuivat pettymyksen arvoiksi. Ne valuttivat kynttilänjalkaa pitkin silmänräpäyksessä kynttilävahaa. Näiden Balmuir -pallokynttilöiden kanssa ei mielestäni ole ollut samaa ongelmaa. Ja nykyään näitä näytti saavan myös suurempina palloina, jos haluaisi tehdä kynttiläkattauksen vaikka jollekin näyttävälle tarjottimelle tai vadille. Ja värisävyjäkin tällein joulunaikaan oli ainakin Iittalan liikkeessä mukavasti! Minulle nämä kynttilät viestii lapsuudesta, meillä näitä poltettiin kynttilänjaloissa ja mieluusti itsekin näitä polttelen. Kauniisti ovat yksittäispakattuina myynnissä.

Onko sinun lapsuudessasi polteltu ehkä myös pallokynttilöitä? Mitä itse tykkäät näistä Balmuirin kynttilöistä?


Niin sitä kotimme pikkuhiljaa alkaa täyttymään joulun tunnelmasta, ja punaisesta väristä. Vielä vinkkinä Iittalan suunnalta, mikäli kaapistasi löytyy Kastehelmi-astiasarjaa, niin Iittalassa on tarjouksessa tämä Kastehelmi- kakkuvati 39€ normaalihinnan ollessa yli viisikymmentä euroa. Tällähän olisi oiva tarjoilla joulunakin vaikkapa kakkua joulupöydässä :)


Kuva - Iittala.fi

Kuitenkin jotain ei-niin-jouluisia hankintoja olen myös tehnyt. Olin nimittäin tehnyt Pomp de Luxin alennusmyynneistä hiukan lapsille ostoksia, ja neidit olivat innoissaan kun hain paketin tänään postista. Uusia ihania vaatteita, kaikki sopivia ja lapsia miellyttäviä! Ja vaikka niin vannoin etten joulun alla ratkea ostamaan lastenvaatteita, vaikka mitä aleja olisikin. Mutta tässä sitä taas ollaan.. Ehkäpä sitten tammikuussa joulun jälkeisestä alesta ei olekaan tarvetta ostaa mitään lasten vaatekaappeihin.. Ehkä.Juniori toivoi vaatetukseensa curryn sävyä, nyt sitä on sitten neuletakissa ja legginseissä. Lisäksi hänelle tilasin mekon ja ihanan neuletakin käytettäväksi toppaliivin kanssa. Esikoinen puolestaan sai collegehousut ja neuletakin toppaliivin alle. Vaatteiden materiaalit, trendikkyys ja hyvä hintataso on saanut minut täysin Pomp de Lux- vaatteiden faniksi. Taisipa olla niin, että keväällekin on jo kutsut varattuna malliston julkaisun jälkeen. :)

Mukavaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Mäkin ostin just tällä viikolla tollaisen Balmuirin kynttilän siinä isoimmassa koossa ja se on ihan huippunätti! Niissä oli muuten vähän värieroa eri koossa, huomasitko? Olisin meinaan halunnut kahta eri kokoa, mutta oli vähän hassun näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin mä, kun harkitsin sitä isoa mutta oli eri punainen kuin nuo pienet. Ihan sama juttu- olisin halunnut sellaisen asetelman missä eri kokoa mutta näytti juu hassulta..

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3