tiistai 10. joulukuuta 2013

Pikkujoulut.

Tänään kävin ystäväni kanssa pikkujouluilemassa. Mukava hetki skumppalasillisen - jota muuten täytettiin taukoamatta ( minä tyydyin kuplaveteen yhden lasillisen jälkeen), herkkujen ja livemusiikin parissa. Miksi nykyään aina onkin kiire joka paikkaan, ettei ole aikaa pitää ystävien kanssa pikkujouluja? Miksi yleensä joulun alla pitää vauhdin vaan kiihtyä?Tarjolla oli kaikemaailman ihania herkkuja. Illan aikana arvottiin myös kolme 70€ tuotelahjapakettia, jotka onnekkaat saivat kotiinviemisinä. Myös me vaihdoimme ystäväni kanssa joululahjapussit tällä reissulla. Sitähän tulee kiire itsekin leikkiä pukkia, että saa jokaisen paketin toimitettua omistajalleen ennen joulua. Vielä kun ensi viikolla kolme päivää asustelen Helsingissä, tällä kertaa matkustan kuitenkin lentäen. Ehkäpä se on rentouttavampaa joulun alla? Mutta mahtaakohan kentällä olla muitakin joulumatkailijoita? Onpa miten on, varaan aikaa hyvin ja joulumielen - nautin kentällä kupillisen kahvia tai skumppalasillisen. ;)


Koska lapset kirjoittavat joulupukille joululahjalistan, miksei me aikuiset voitaisi tehdä samaa? Vai kirjoitatko sinä joululahjalistan? Mitä sinun listassasi lukisi? Onko sinulla jotain ehdottomia lahjatoiveita? Jotenkin erikoisen jännästi minäkin pystyisin kyllä kirjoittamaan joululahjalistan, mutta tänä jouluna toiveeni taitavat jäädä. Yksi ihana asia tässä joulussa on, se että vietämme sitä ihan omassa kodissamme ja että saamme siskoni myös viettämään joulua meidän kanssamme. Ja joulupäivänä matkustamme porukalla myös sukulaisiin, tästä jos mistä tulee joulumieli ja muistot lapsuuden jouluihin..

Tsemppiä uurastukseen!
Aattoon on enää 14päivää!
Oletko muistanut olla kiltti? ;)

2 kommenttia:

  1. Mä oon ainakin ollut toooosi kiltti ja reipas, oma lahjatoiveitten lista on julkaisussa blogissa aamulla :) Tän joulun ehdoton must have on kyllä Pelle Hermanni DVD :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3