maanantai 2. joulukuuta 2013

Monday blues.

Maanantai.
Arkiviikon ensimmäinen, ja vaikein. Ainakin meillä. Aamuisin.

Jostain syystä juuri maanantaisin olisi ihana jäädä nukkumaan, ja unikin maistuisi - toisin kuin viikonloppuna jolloin on hereillä vasten tahtoaan jo klo7 maissa. Maanantaisin alkaa arkinen aikataulutettu aherrus, ja aamuisin on käynnistymisvaikeuksia vähän jokaisella. Maanantaiaamuun kun yhdistää kiireen ja mahdollisen myöhästymisen on stressi jo päällä, siitä se viikko sitten alkaakin..  


Tähän maanantaihin saimme kuitenkin vieraita, joka hiukan paikkasi kaikkea päivän aikana tapahtunutta. Etenkin nämä Dumle-karkit saivat surut unohtamaan, jännä että suklaa auttaakin huoliin ja murheisiin? Vai onko se vain typerä tekosyy antaa lupa itselleen mussuttaa herkkuja? Olipa miten oli, nämä maistuivat. Jostain syystä en itse osta koskaan Dumleja kaupasta, enkä myöskään joulubokseja. Silti tiedän miten hyvältä nuo violettipaperiset lakritsidumlet ovatkaan - enkä ole ainut joka niistä tykkää, joten kauaa eivät varmasti kulhossa ole. Eikö olekin hyvä juttu, etteivät pääse pilaantumaan? Ja kun nämä on syöty - mainio syy ostaa uusia?


Keittiön pöydällämme on kaksi kulhoa, toisessa on Dumlet ja toisessa makeat satsumat. Kumman sinä valitsisit? Miksi käsi menee helpommin sinne Dumle-kulholle? Keittössämme on myös kaunis valkoinen joulutähti, jonka sain sunnuntaina anopiltani. Tämä on paikallisen Viherlandian omaa kasvustoa. Ilmeisesti joulutähti on koiralle myrkyllinen, mikäli sitä syö? Siitäpä syystä varotoimenpiteenä nostimme tämän keittiömme pöydälle. Tänään minäkin sain oman joulukalenterin! Sen suhteen sain veikkauksen kalenterin, joka onkin tuttu jo aiemmiltakin vuosilta. Olisikin erityisen hienoa voittaa sieltä mukava potti, niin voisin mieluusti niitä arvokkaampia toivelahjoja ostella myös. :) Lahjojen suhteen täällä alkaa kirjaimellisesti tilanne olemaan hallussa, ja paketissakin myös. Lähestulkoon kaikki lahjat olivat hankittuina, paria mukaanlaskematta. Mutta nekin on tiedossa, kun vain kohdalle sattuu. :) 

Millaisia toivelahjoja sinulla on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3