maanantai 9. joulukuuta 2013

Minun näköinen havukranssi.

Jostain syystä tänä vuonna olen mennyt sekaisin joulukuusen koristeista, ja niitä onkin tarttunut mukaan vähän sieltä sun täältä. Myöskin lasten joulukalentereista löytyy uusia kuusenkoristeita, esimerkiksi valkoiset sydämet, lasiset enkelit jne. Ja ostinhan myöskin Stockmannilta ihanat lasiset, valkoiset kävyt. Tosin niitä en taida kuuseemme uskaltaa laittaa, koska Zorro on kova tekemään tuttavuutta kuusen kanssa ja ajatuskin lasisien koristeiden tippumisesta lattialle..


Sunnuntaina hankin Toivolan Vanhalta Pihalta oveemme havukranssin. Ja jotenkin jännästi sitä tuli tuunattua oman näköiseksi. Kieputin kranssin ympärille Marimekon Mehiläispesä kangasta joka muuten on keittiönikkunassammekin verhona. Lisäksi laitoin hiukan valkoisia helmiä, jäänteitä kampauskoristeiden kätköistä. Ajatuksena olisi vielä ehkä jotenkin tuunata nuo kolme käpyä valkoiseksi - Olisiko sinulla vinkkiä miten olisi hyvä toteuttaa tämä ajatukseni? :)


Ja tosiaan tällainen ihana " Hyvää Joulua"- kuusenkoriste on viimeinen hankintani, mutta päätinkin laittaa sen kranssiin. Nyt vain harkitsen vielä, pidänkö kranssin kävyt ruskeina vai haluanko ne kuitenkin valkoisiksi. Tällaisia puuhia täällä tällä erää, huomenna pääsen välillä "vapaalle" ja lähden erään asiakkaani pikkujouluihin viettämään iltaa - luvassa on muunmuassa livemusaa ja kuohuvaa. Tosin minä lähden autoillen tällä(kin) kertaa. Viikonloppuna onkin edessä myös viihteilyä, nimittäin 40v synttärijuhlat, jotka ovat samalla 70-luvun naamiaiset. Mukavia juttuja siis edessä!

Mukavaa viikkoa sinulle!  
Kiitos uusille blogissani vierailulla käyneille, ja tervetuloa lukijoiksi! <3

2 kommenttia:

 1. onpas kaunis kranssi!!! itse olen halunnut myös jotain oveen laittaa, mutta kellään muulla tässä talossa ei mitään ole ja en ole viitsinyt lyödä reikää oveen :) ehkä joku päivä teen sen salaa (tai yö) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)
   Toki teet. Musta tuntuu että munkin mies laittoi pienellä naulalla tämän kiinni ;))
   Ihanaa joulunaikaa sinne!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3