keskiviikko 4. joulukuuta 2013

4.12

20päivää jouluaattoon! 
Täällä on kaikki joulupaketit hommattuna, hiphei, nyt vain ne pitää pikaisesti saada pois kaapeista - ennen kuin lapset huomaavat ne. Itse olen mielestäni juuri sopivasti hankkinut paketit, koska kahden viikon päästä olen jo työmatkalla Helsingissä, eli joululahja-asiat täytyisi joka tapauksessa hoitaa ennen sitä. Nyt pitää vain pitää päänsä, ja olla ostelematta lisää paketteja piiloteltavaksi. Joulupukinkin kanssa on sovittu tapaaminen jouluaattopäivälle, ja postikortit postitettu! Kyllä!
Onko siellä teilläkin jo melkoinen joulutohina päällä?  Vihreät kuulat ovat omia joulunajan erityismakeisia, näitä nautitaan vain joulun aikana. Vuosien aikana äitini osti näitä aina jouluna minulle ja siskolleni, mutta äidin kuolemisen jälkeen ystäväni ovat muistaneet asian ja jatkaneet perinnettä. Nyt kuitenkin kaupassa nämä vihreät kuulat hyppäsivät miltei pakossa ostoskoriini.
Tykätäänkö siellä myös vihreistä kuulista vai ei?Neitienkin pukeutuminen sattumalta oli aika jouluisen väristä, punaista on nähtävissä! Erityisesti punaiset huopikkaat huokuvat omasta lapsuudesta, jolloin käytettiin paljon huopikkaita. Huopikkaat ovat myös juniorin lempparit, välillä olen itsellenikin halunnut punaisia huopikkaita, mutta hankkimatta ovat jääneet. Esikoinen puolestaan tykkää erityisesti Espritin karvakengistään. 

Nyt täällä odotellaan Itsenäisyyspäivää ja sen myötä pidempää viikonloppua. Itsenäisyyspäivänä meillä herkutellaan lasten toiveesta kotitekoisilla hampurilaisilla, ja leivotaan naapurin kanssa kaneliässiä. Todennäköisesti myös lämmitellään glögiä ja nautitaan vastapaistettuja torttuja. Ja kohokohtana Itsenäisyyspäivän vastaanoton seuranta, jota koko perhe seuraa!

4 kommenttia:

 1. Meilläkin vihreät kuulat ovat joulun herkkua, eikä niitä tule muuten ostettua. Ihanaa itsenäisyyspäivää sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Itsenäisyyspäivää myös teidän perheelle!

   Poista
 2. Mitä, mitä, minä kun ajattelin, että meillä on ihan hyvällä mallilla tämä tuleva joulu, ja plääh, sinä olet jo ostanut lahjat, postittanut kortit ;)
  Ja voih, en ole itse ostanut vielä edes yhtään joulumakeisia (tämä asia pitää kyllä korjata).
  Ihanaa Itsenäisyyspäivää teidän perheelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3