maanantai 4. marraskuuta 2013

Uusi(n) puhelin.

Sain yllätykseksi uuden puhelimen viime viikolla. Uuden, mutta merkkinä tutun ja turvallisen. Olen vannoutunut iPhonen käyttäjä, mutta en ollut ajatellut että tarvetta vaihdolle olisi. Kuitenkin uusi iPhone 5S ilmestyi kotiin minua odottamaan, ja vihdoin viimein tänään ennätin vaihdattamaan sim-kortin oikeanlaiseksi, ja puhelimen käyttökuntoon. Itselläni on ollut iPhone siitä saakka kun ne tulivat Suomen markkinoille, enkä enää voisi ajatellakaan muuta. Lapsien ollessa pienempiä tämä puhelin oli todellinen pelastus, netti aina saatavilla ilman tietokoneen kaivamista esille.Aikamoista hifistelyä tässä uusimmassa puhelimessa onkin uudet toiminnot verrattuna aiempaan malliin. Tästä mallista löytyy esimerkiksi taskulamppu sekä sormenjälkitunnistus, jolla puhelimen saa lukitustilasta auki ilman muita näppäilyjä. Tällä kertaa värinä ei ollutkaan pelkkä valkoinen, vaan kultainen. Ainakin aika helppoa uuden puhelimen käyttöönotto oli, kun puhelinnumerot ja muut tiedot siirtyivät uuteen puhelimeen vanhasta "pilvipalvelun" kautta. Samalla huomasin kuinka ahkera valokuvajaa minä olenkaan puhelimeni kanssa, siinä oli tuhansia valokuvia sisällä. Ja millaisia muistoja kuvien taakse kätkeytyikään. <3


Itselläni tällä hetkellä on kolme iPhonea. Yksi on ollut työkäytössä, toinen henkilökohtaisen numeron takana ja nyt tämä uusin. Perheessämme kaikilla muilla onkin iPhonet käytössä, paitsi esikoululaisellamme - nyt hän saa minulta yhden puhelimista käyttöönsä myös. Ja jostain syystä hän osaa varsin hyvin älypuhelinta käyttää ilman sen suurempia opastuksia. Hiukan täytyy varmaan kuitenkin priiffata soittamisten suhteen, että koska voi soittaa ja että ne soitot maksaa aina jotakin.

Esikouluun oli tullut myös iPadit opetusvälineiksi, sekä lasten käyttöön. Lastentarhatädit kertoivatkin kuinka näppärästi tämä ikäluokka näitä välineitä osaa käyttää. Varoittelinkin tätejä siitä, että helposti ne saavat ja osaavat ladata padeille vähän lisäohjelmia ja sovelluksia näin halutessaan.. Kun esikoisemme sai oman tabletin, siinä oli heti ekana iltana kymmeniä (!!) sovelluksia ja pelejä ladattuna. Kuitenkin olemme vannoutuneita appleihmisiä, ja laitteita löytyykin moneen lähtöön.. mac, iPadit, Iphonet, appletv..

Oletko sinä apple-ihmisiä?
Löytyykö sinultakin kenties
 iPhone?

6 kommenttia:

 1. Löytyy! ;) -Lenni

  VastaaPoista
 2. Löytyy miehellä ja minulla Iphonet, 3
  Ipadia ja yksi mac tietokone :), en kanssa muita ottaisikaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. Koukuttavia laitteita ovat. ;))

   Poista
 3. Täällä kanssa yksi vannoutunut iPhonen käyttäjä ihmettee miksei meidänkin kotiin voisi vaan ilmestyä uusinta iPhonea!? :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3