tiistai 12. marraskuuta 2013

Uusi palmikkopari.

Tiistai-iltaa!

Eilen ne saapuivat, nimittäin Partylitet. Pidin viime kuun lopussa Partylite-kutsut, ja omiin hankintoihini kuuluivat muunmuassa nämä palmikkosomisteet. Aivan ihania, ja näyttävät todella kauniilta hämärässä. Kuvasin ne valon kanssa että ilman, mutta ei kuvissa ole niin kauniita kuin luonnossa..
Näiden sisällä voi polttaa tuikkivaa /tuikkua tai votiivilasissa votiiveja. Itselläni on tuikkuja melkoinen lajitelma, niin minä polttelen niitä. Olenkin melkoiseen kynttilänvaloon ja joulutunnelmaan päässyt, joten led-kynttilöitä myös palaa eri puolella kotiani sekä keittiön ikkunalle ilmestyi joulukynttelikkö! Kyllä! :D

Nostin viikonloppuna takan päälle Kivi-tuikkukippoja vähän jouluiseen tunnelmaan, punaisia ja kirkkaita vuorotellen. Omakotitaloasumisessa ehdottomasti parasta onkin takka! Muistan jo lapsuudestani, kuinka isäni lämmitti takkaan ja miten tykkäsimme sen äärellä istua. Nyt kun kelit ovat jo hiukan viilentyneet, tykkään itsekin lämmitellä takkaa ja itseäni sen äärellä. Jostain syystä olen melkoinen vilukissa, olevinaan aina minua paleltaa vaikka muilla olisikin kotonamme kuuma..


Yksin takkaa ei tarvitse lämmittää. Zorro seuraa minua kuin hai laivaa, joten siinä takan vieressä aivan jalkojeni juuressa myös mielellään viettää aikaa. Välillä tuntuukin kun lapset kasvaa ja saa siitä omaa aikaa, niin pitikö tällainen iilimato vielä hankkia. Tuntuu ettei mihinkään pääse ilman pikkujalkojen seuraavaa tapsuttelua. Mutta ihana halinalle tämä Zorromme on! Pahoittelen kuvien laatua, sen verran tunnelmallinen valaistus (lue: hämärä valaistus) on meillä tänään ollut.Mekko - Marimekko
Vyö - Pieces
Saappaat - Caprice
Lompakko - Louis Vuitton

Tässä myöskin yksi asukuva eiliseltä päivältä. Jostain syystä sukkahousut eivät olleet fiksuin valinta, meinaan aika kylmä tuuli on puhallellut koko alkuviikon täällä Keski-Suomessa. Jokohan kohta saisimme sitä lunta?

2 kommenttia:

  1. Noi palmikot on tosi ihanat! Meinasin itellekin tilata, mutta sit keksinkin vähän näperrellä ite ;)..

    Sulle ois haaste mun blogissa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3