tiistai 26. marraskuuta 2013

Tunnelmaa.

Joko siellä odotetaan myös joulua? Onko koristeita nostettu jo esille? Täällä totisesti odotetaan ja lumien tullessa minut on suorastaan vallannut jouluhuuma! Ihana kamala huuma! Mielessä pyörii kotona joulujutut, ja joululahja-asiat kiivaasti juoksee mielessä. Tahtojen taistoa onkin malttaa vielä joulupaketoinnin kanssa, meinaan sitten alkaa se pakettien piilottelu - samanlaisesta joululahjapaperista jäisi jouluna varmasti kiinni tytöille..


Tunnustan myös kaivaneeni meidän valkoisen kuusen tunnelman tuojaksi olohuoneeseen. Laitoin siihen pelkästään sydämenmalliset valot, ei vielä koristeita kuulemma. Vaikkakin neidit odottavat kovasti saisivatko koska koristella kuusen, enhän minä vaan ne tytöt.. :) Taitaa tosin olla että uudet ihanat Stockmannilta hankkimani lasiset kuusenkoristeet eivät tänä jouluna kuuseemme pääse, sen verran mielenkiintoinen kuusi on ollut Zorron mielestä. Joululahjojen suhteen olen aika loppusuoralla, pientä hienosäätöä on vielä edessä ja oman perheen lahjat tietenkin. Jostain syystä kuitenkin loppusuoralla tulee hankittua muutamia lisäpaketteja, vaikka miten itselleen vannottaisi että kaikki on hankittuna. Mutta onko ihanampaa kuin ostaa toiselle lahjoja? Ja eikö sekin ole aika mukavaa, kun sinua muistetaan lahjalla?

Millaisia jouluperinteitä
sinun jouluusi kuuluu?

Ja sorry jouluhössötykseni. Voin luvata, että tää pahenee vaan.. :)

Ulkona sataa ihanaa valkoista lunta lisää, kaunista. Ja saanhan tässä vaiheessa olla vielä innokas lumen suhteen ja nauttia lumisateesta? Ehkä kuitenkin talven aikana vielä urputan miksi lunta sataa ja sataa? Voisitteko silloin muistuttaa minua tästä innostuksesta ensimmäisten lumien sataessa?

2 kommenttia:

  1. Kyllä odotetaan, niin kovasti odotetaan :) Parasta aikaa on juurikin pitkä joulunodotus, joulu itsessään on niin harmittavan lyhyt. Sen vuoksi tunnelmointi saakin alkaa jo ajoissa. Vanhat joululehdet kaivetaan esiin jo lokakuussa ja niitä lueskellaan glögikupponen seurana :) Siitä asteittain pahenee! Tunnelmallista joulunodotusta teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla että siellä kaltainen, minunkin mielestäni nyt on paras aika joulunodotuksessa! Ihanaa joulundotusta sinnekin! <3

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3