sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Time for shopping.

Hei vaan!
Helsingissä tuli pyörähdettyä. Perjantaina työpäivän päälle auton rattiin ja kohti Helsingin keskustaa, vähän jo ennätimme käydä kaupoilla illallakin. Lauantaina vietimme koko päivän kaupoilla, puoli yhdeksästä puoli kuuteen. Kyllä vain. Vaikkakin itselläni otti enemmän aikaa kuin ystävälläni ( illalla jo ensimmäisestä paikasta hänelle tarttui mukaan kolme paitaa..) oikeaan moodiin pääseminen, niin kuitenkaan tyhjin käsin en kotiutunut. Ja todellakin, tuli niitä joululahjojakin ostettua. Juuri niinkuin alkuperäinen suunnitelma olikin..Jotenkin jännästi viimeistään Stockalla pääsee siihen joulumoodiin, sekä alkaa pohtimaan joululahjoja. Ja joulusisusteita, itselläni mukaan lähti lasisia koristeita joulukuuseen. Ostimme viime vuonna sisälle valkoisen (kyllä vain..) tekokuusen, ja ostin siihen valkoisia koristeita. Voiko ollakaan tylsempää? :) No onneksi kotoa löytyy ennestään myös koristeita, mutta pakko oli vain jotain kotiuttaa.. Puhumattakaan mitä kuvassa takana näkyvästä lemmikkiosastolta oli ihan pakko myöskin ostaa! Tietty tonttulakki Zorrolle! Olishan siellä ollut tonttupukuja myöten, mutta se olisi ollut jo vähän liikaa.. Tonttulakkihan ei vielä siis ole liioittelua? :)


Erityisesti nämä taitoluistelijat ja balettitanssijat kiehtoivat minua. Ajattelinkin viedä kotiin tytöille tuliaisiksi, mutta nämä olivatkin erityisen heikkoa laatua. Ne saivat jälkiä toisiinsa jo hyllyssä osuessaan toisiinsa. Ja tulipa kokeiltua kuinka kestäviä ovat, ihan niinkuin lattian kautta - tuloksena yksikätinen luistelija. Kuinka minun tuuriani, kömpelö rähmäkäpälä minä. Kuitenkaan en uskaltautunut kotiin ostamaan, koska eihän näitä voisi edes juuri antaa lasten käsiin koska kovin heikkoa laatua. Puhumattakaan että tippuisivat jostain - ja sen harmituksen määrää sitten..


Olihan siellä naisten vaatepuolellakin jotain ihanaa! Löysin juuri passelin Michael Korsin takin itselleni! Mutta mukaani se ei vaan lähtenyt. Lompakkoni ja ideani joululahjoista olisi musertunut osittain tämän myötä. Vaikka olisihan silti tullut hankittua joululahjoja - itselleni? :D Vähän vastaavanlaisen tyylisiä olen katsellut esimerkiksi Zarassa, mutta ei ne tietenkään ole olleet yhtä mukavia..Kävimme pienissä putiikeissa, ja erään putiikin alakerrassa oli ihana valkoinen joulumaa. Siellä soikin jo joululaulutkin! Minusta tuntuu että viimeistään tällä Helsingin reissulla sain kiinni joulun tunnelmasta, ja ajatukset pyörivätkin melkoisesti lahja-asioiden ja jouluvalojen ympärillä. Eikä varmaan tätä joulun hössötystä helpota yhtään ensi lauantain pikkujoulut.Kävimme myöskin LUMI- shopissa. Lumin laukut ovat ihania, tyylikkäitä, ja mikä parasta -nahkaisia. Näissä laukuissa on toimivuus ajateltu, ja laukun mukana tulee vaihtohihnat erilaiseen käyttövaihtoehtoon. Ystäväni mukaan lähti yksi ihanuus täältä liikkeestä.Pistäydyimme myös Minna Parikan shopissa. Oi mitä ihanuuksia! Olisin ehdottomasti eräät klassikot halunnut täältä kotiuttaa, mikäpä ettei pikkujouluajatuksella..
Iskeekö sinuun Minna Parikan kengät vai ei?


Helsingissä riittäisi katseltavaa ja kierreltävää useaksi päiväksi. Ainakin meidän suhteen päivä hujahti nopeasti, eikä päästy kiertämään pikkushoppeja ja sisustusliikkeitä. Mutta ehkäpä ne sitten toisella kerralla, tämän ajatus olikin aivan toisenlainen. Muutoinkin koriste-esineiden suhteen olin varovainen, ja maltoinkin rikkoutumisen pelossa niiden ostamisen jo Stockmannilla. Lauantai suosi kelien puolesta meitä, saimme kävellä Helsingin katuja kuivassa kelissä, mutta yksin emme missään olleet. Ihmisiä oli paljon liikenteessä, ja jonottaa sai moneen paikkaan. Ja mikä parasta, automme sijaitsi aivan keskustassa ja saimme sinne purkaa käsissä painavat ostoksemme pois kesken päivää. Loppupäivästä totesimme kassien kuitenkin jo painavan melkoisesti käsivarsilla ja nälän kurnivan..


Päädyimme päivän viimeisenä kohteena Kamppiin. Ja sieltä tuli etsiä myös ruokapaikka, ennen kuin todellinen heikotus ennättää iskemään. Hotellin aamupalan voimin selvisimmekin yllättävän pitkälle. Nautimme herkulliset pastat Don Corleonessa, voin todellakin suositella! Paikka tosin oli erityisen suosittu, jokaista paikkaa myöten täynnä joten ilman odottamista ei ruokailemaan ollut mitään asiaa..


Onnistunut reissu takana. Nyt voi vain hymyillä. Eikä tällä reissulla mikään jäänyt kutkuttamaan mieleen, tai harmittamaan. Ehkä vain jokainen nainen tarvitsee omaa aikaa shoppailulle, pakkomielteilleen. Minä sain sen. Tiedän taas minkä eteen teen töitä, hah :D Nyt sitten kotona alkaa se joululahjojen piiloittelu, paketoimispuuhien suhteen maltan vielä tovin aikaa. Nyt kuitenkin valmistautumaan alkavaan viikkoon kunnon yöunilla. Juhlittiinko teillä tänään muuten Isänpäivää?

Iloa alkavalle viikolle!

4 kommenttia:

 1. Taas uus laukku! Oot ihan mahdoton shoppailet :)! Kivalta kuulostaa teiän päivä! En panis yhtään vastaan itsekään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut hei, se Lumin laukku ei ollut mulle:) Kiva oli päivä!

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen reissu teille; Hesa on kyllä aina yhtä ihana!
  Minulla ei ole hankittuna ainuttakaan joululahjaa ja enkä usko ehtiväni suoda niille vielä ihan hetkeen edes ajatustakaan..Toivottavasti ehdin jouluksi;) Olipas ihana näköisiä nuo luistelija-koristeet, pitääkin mennä tsekkaamaan ne tänne meidän Stockalle, meillä taitaisi tyttö olla tuollaisista ikionnellinen!
  Oi, mitäs sieltä harmaasta kassista oikein löytyykään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koristeet oli aivan ihania, mutta kovin oli hauraita :/

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3