lauantai 30. marraskuuta 2013

Teatteria ja jouluntuntua.

Ihan ensimmäisenä pakko antaa kiitosta ja hehkutusta Jyväskylän kaupunginteatterille! Kävimme meinaan tänään katsomassa Shrek- musikaalin, ja se vei todella mukanaan. Musikaalin päärooleissa olivat ihana, kaunisääninen Maria Lund ja Otto Kanerva. Hieno suoritus kaikenkaikkiaan, lavastus, maskeeraus, äänet ja valot. Mikäli asustelet Jyväskylän seudulla, lämpimästi suosittelen harkitsemaan tämän näkemistä! Aikaa on vielä toukokuulle 2014 saakka, eli hyvin ennätät.

Oletko sinä kenties harkinnut tätä musikaalia?Kuvat : Jyväskylän kaupunginteatteri

Muutoin lauantaihin kuuluivat jouluiset puuhat. Tytöt halusivat hiukan laittaa kuuseen palloja sekä kaivoimme koristelaatikot esille ja jotain pientä jouluntuntua sieltä tosiaan löytyikin.
Myös Zorro oli tietenkin mukana kuusenlaittamisessa, mutta päädyin alkumetreillä jättämään lasiset kuusenkoristeet pakettiinsa. Ainakin vielä toistaisesti. :D Zorrokin sai päähänsä tonttulakin tänään meidän puuhatessa, lakki oli myös ostos viimeisimmältä Helsingin reissultani.Kauniit koristeet koristavat muutoin valkoista kuustamme, vielä mitään enempiä koristeita ei laitettu. Ja saattaapa olla että itse rakentamistani joulukalentereistakin löytyy vielä kivoja juttuja joulukuuseenkin. Kuusessamme on yksi tärkeä koriste, jolla on suurempi tunnearvo kuin muilla, Lene Bjerre sydämenmallinen koriste, jonka olen saanut ystävältäni. Lisäksi kuusessa on viime vuonna joulun alla arkasteltuja enkeleitä rautalangasta taivuteltuna.Tontut pääsivät paikoilleen takan puukoloon, ja muutoinkin tytöt nostelivat koristeita jo pöydille. Odotamme täällä siis kovasti joulua, ja tytöt odottavat huomista todella kovaa - saa aukaista ensimmäisen joulukalenterin luukun! Minulla itselläni ei kuitenkaan vielä ole omaa joulukalenteria, mutta ehdottomasti sellainen on saatava.. Onko sinulla oma kalenteri hankittuna? Oletko ostanut kaupasta lapsille vai valmistatko kenties sinäkin itse kalenterin?
Itse lähdin teatteriin mustilla suorilla housuilla ja kaveriksi yläosaan vetäisin topin lisäksi Vilan valkoisen neuleen. Koruna minulla oli Vero Modasta ostettu sydänkoru, joka natsasi mielestäni paidan kanssa pituuden ja värityksen puolesta täydellisesti. Teatterin jälkeen kävimme vielä syömässä tyttöporukalla, American Dinerissä. Illan kruunasi kutsu naapuriin glögille, joten mukava päivä - lähestulkoon ilman kotitöitä. Rentouttavaa. Mutta silti taidan kömpiä nukkumatin matkaan.. kunnes pyykinpesukone on hoitanut pyykit. :)

24 yötä!
Nyt pitää olla kilttinä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3