sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Relax.

Hei!

Toivottavasti sinunkin viikonloppusi on ollut rentouttava ja kaikinpuolin mukava. Täällä lumet palasivat viikonlopuksi, mikä onkaan ihanampaa! Aivan mahtavan jouluinen fiilis ja voisipa tässä tunnustaa jo laskettelumonojen testaukset jalkaan. Tosin neitien jalkoihin, ihan vain siinä mielessä että mahtaako samat monot mennä tänä vuonna ja mukavastihan siinä kävi - jee! Ei tarvitse vielä ostella uusia monoja, vaan samoilla päästään ainakin kausi alkuun! Niitä pieniä iloja näin joulun alla.. voipa sitten keskittyä niiden joululahjojen hankkimiseen. Meillä viikonloppuna aloitettiin jouluaika kunnolla. Nautimme nimittäin tänään ensimmäinen joululounaan kera joululaatikoiden ja kinkun. Ja taisipa mieheni mainita jotain jouluelokuvan katsomisestakin.. Liekö jouluhössötys onkin sitten tarttuvaa laatua?


Muistattekos kun aiemmin kerroin löydöistä Lidlin hyllyillä täällä, tänään otettiin ensimmäinen erä testiin ja hyvinhän siinä kävi! Kotona nautittiin päiväkahvin kaverina Whoopieseja tänään, ja varsinaisen helppo olikin tehdä paketista tämä. Vieläpä kun minä en edes tekemiseen juuri käsiäni liannutkaan, ainoastaan nostelin kokkareita pellille - muuten nautin kahdenkeskisestä ajasta silitysraudan kanssa muiden puuhatessa keittiössä.. Pitkästä aikaa olimmekin koko perhe kotosalla sunnuntaina, esikoisella oli vapaa päivä treeneistä lauantaisen kisan vuoksi. Ihanaa rentoa sunnuntaita täällä vietettiinkin - tulipa käytyä kyllä keskustassakin, ja itseni mukaan sieltä lähtivät joulugaalaan korusetti!Lauantaina olimme kannustamassa esikoista Barona-areenalla.Minoritason muodostelmaluistelijoita lauantaipäivänä luisteli yhteensä 11 joukkuetta. Huimia pukuja, hienoja esityksiä sekä todella taitavaa luistelua. Puhumattakaan upeasta ulosannista sekä yleisön mukaan ottamisesta!Tason huomasimme heti olevan kova, eikä neidin joukkue mitalin kanssa tällä kertaa kotiutuneet, mutta tyytyväisyys paistoi neidin kasvoilta. Kysyinkin millainen fiilis jäi niin neiti kiteytti sen, että oli kiva päästä luistelemaan kisoihin ja ettei joukkue ollut ensimmäisissä kisoissa viimeinen. Minun murunen <3 Mutta kyllä äiti oli omasta esikoisestaan ja joukkueesta kovin ylpeä.

Katsomossa teki mieli vähän jotain naposteltavaa.. Ja eikös yleisesti jäähallilla kuulukin syödä lihapiirakka? :)


Oletkos muuten sattumoisin laskenut kuinka monta yötä on jouluun? Meillä juteltiin tänään joulupukista melkoisesti, ja juniori kehoitti minuakin olemaan kiltisti että joulupukki toisi lahjoja. Onko kohta jo se aika, kun voi kiristää ja uhkailla joulupukkien tulolla lapsia? Harrastetaanko teilläkin sitä joulun alla? Tosin, meillä joulupukkiin ei enää usko kuin vain nuorimmainen.


Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana olikin tänään herätä aamulla kun lunta tuprutteli tulemaan! :) Mahtava karvanaama tuo Zorro <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3