lauantai 2. marraskuuta 2013

Pyhä.

Hattaraa! Tänään valmistimme hattaraa! Pitkässä odotuksessa se tuntui olevankin tyttöjen puolelta, mutta tänään hattarakone käynnistyi ensi kerran. Ja hyvin tuntui toimivan! Ja maistuvan.. :) Koneeseenhan ei laitettu kuin yksi mitallinen sokeria ja siitä tuota makeaa herkkua valmistui muutamassa minuutissa.

Oletko itse koska viimeksi
maistanut hattaraa?


Tytöille tämä herkku maistui todellakin, ja tulipa itsekin hiukan maisteltua ja mieleeni tulvivatkin muistot omasta lapsuudestani sekä tivoleista ja huvipuistoista. Samalla pohdimme myös herkuttelun ohessa, kuinkahan hattarasta mahtaisi saada vaaleanpunaista? Onko se tehty jostain erikoissokerista vai elintarvikevärin kanssa? Tämän hattarakoneen ostin todellakin eilen Clas Ohlosin mainoslehtisen uhrina, hintaa koneella oli 19,90€.


Pyhäpäivä. Mitähän tänään muuta keksisimme? Yhtenä vaihtoehtona olisivat olleet hyvin kotoisat puuhat, mutta keksimme jotain muuta.. Kävimme tänään Matkuksen kauppakeskuksessa, kylläkin pelkästään Ikeassa. Melkoinen oivallus oli tämäkin, koska todellakin vuosi taaksepäin pyhämiesten päivänä tämä kauppakeskus avattiin ja tänä viikonloppuna juhlittiin 1v synttäreitä. Oli muitakin hoksannut että tämä olisi ainut paikka joka pyhäpäivänä oli auki. Me lähdimme hakemaan tiettyä kaappia eteiseemme, mutta mukaan tarttui hiukan muutakin. Vieläpä Ikean jouluosastolta. Joulupaperia, jouluisia kynttiläpurkkeja, jouluservettejä.. Nyt taitaa olla vaikea enää meidän taloudessa estellä rouvaa jouluhankintojen suhteen..

Kävimme myöskin illalla sukulaisissa kyläilemässä, jossa Zorro kävi tapaamassa pari viikkoa nuorempaa Elmoa, joka on myös Coton de tulear. Pojat leikkivät riehakkaasti yhdessä, ja me muut pystyimme seurustelemaan ja nauttimaan omenapiirakasta. Aikamoisia valkoisia palleroita nämä pojut ovatkin. Yrittäkää nyt erottaa kuvista kaksi kaverusta.. :) 

On muuten tuo Zalando aika erikoinen nettikauppa. Olen kerran tilannut sieltä Ted Bakerin koruja, ja aina Zalando muistuttaa minua samaisen merkin uutuuksista. Niinkuin myös tällä viikolla. Aika oivallinen markkinointitapa. Ja vaarallinen, kuinkahan moni mahtaa tarttua näihin sähköposteihin ja niiden perusteella laittaa tilauksen eteenpäin? Vaikka eipä sillä, aika ihania juttuja siellä taas tuntuu olevan.. Huomatkaa esimerkiksi alla olevassa kollaasissa tuo ihana ruskea laukku! Aivan ihana, eikö?


4 kommenttia:

 1. Nam- herkulliselta näyttää :)

  terveisin. uusi lukijasi Sanna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa ihanaa saada uusia lukijoita! <3
   Tervetuloa! <3

   Poista
 2. Miten sait hattaran noin ison näköiseksi..Ostin meille tänään koneen ja tuli todella pienet hattarat..eikä meinannut pysyä tikussa ollenkaan sitä tehdessä :(
  Käytitkö mitä sokeria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallista hienoasokeria. Hiukan haastavaa sen pyörittely oli. ;) Mutta hyvää!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3