perjantai 1. marraskuuta 2013

Marraskuun eka.

Jaa, ai minullako niitä pakkomielteitä? Asioita jotka on vain yksinkertaisesti pakko saada, tai niitä ei saa mielestään. Jotain mitä on vain pakko ostaa? Tällä kertaa uusin pakkomielteeni ei ollut kovinkaan suuri taloudellinen investointi. Silmääni nimittäin pisti aiemmin tällä viikolla Clas Ohlsonilla tämä paperitähti, ja se kummasti jäi kummittelemaan mieleen kun en silloin sitä mukaani napannut. Vaikka jo kädessänikin tämä silloin oli. Mahdoinko vaan kiusata itseäni? Vai oliko se sitä malttia, että vasta marraskuussa voin laittaa joulua esille?

No, mitäpä tykkäät tästä ostoksestani? ;) Tänään on 1.marraskuuta, joten saatoin antaa itselleni periksi ja hakea itselleni tämän herkän tähden olohuoneeseen tunnelmaa tuomaan. Hintaa tällä oli 9,90€ ja mukana tuli jalka tähdelle, sekä myöskin erillinen lampun varjostin mikäli haluaa hyödyntää jalkaa muutoinkin. Mukaan lähti samaisesta kaupasta kuitenkin jotain muutakin...

HATTARAKONE!
Tämä hattarakone oli myös tarjouksessa 19,90€ joten olihan se mukaan napattava. Mielessäni oli jo juniorin 7v synttäritkin, kuinkahan suosittu tämän laitteen tarjottava mahtaisikaan synttäreillä olla? Olipa miten oli, aikamoista malttia tänä iltana tämän laitteen kanssa on vaadittu perheen nuorimpien puolelta - millään en jaksanut tänään harjoitella hattaroiden tekemistä. Huomenna sitten ajan kanssa, hattarahan valmistuu tässä koneessa vain lisäämällä sokeria..  :)Työviikko on takana ja viikonloppu edessä. Meillä viikonloppu startattiin Arnoldin herkkujen merkeissä. Tämän viikonlopun haluankin pyhittää lepäämiselle, sen verran raskas viikko on takana. Kuitenkin kodinhoitohuoneessa puhtaat pyykit huutavat minua silityspuuhiin, onko ihan pakko? Eikä pino(t) ole tällä kertaa kovinkaan pienet, joten homma ei oikein innostaisi minua..

Mahdatko sinä myös silittää kaikki puhtaat pyykit vai onko minulla silittämisenkin suhteen jokin ihme pakkomielle?

4 kommenttia:

 1. Kaunis tähti ja ei ole kyllä hinnalla pilattu:)! Ja hattarakone, ihan huippu!!! Hih, itse en todellakaan silittele pyykkejä, jo pelkkä kuivumaan ripustaminen ja viikkaaminen on tuskaisaa:D Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Multa löytyy viime vuodelta kaksin kappalein noita tähtiä! Pidin niitä ikkunassa roikkumassa.. Just mietin mikä turhuus toi hattarokone on mutta tosiaan synttäreille varmasti ihan loistojuttu! Mä voin lainata sitä ens vuoden puolella ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään Melina mielessä. Huippua lapsille!;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3