torstai 21. marraskuuta 2013

Lunta.

Hyvää iltaa!

Huh miten pitkältä tämä viikko onkaan tuntunut. Riesana minulla on ollut useamman päivän jo migreeni, joka väsyttää aika lailla minut. Työpäivän jälkeen olen ollut niin väsynyt, että valmis yöunille heti. Toivottavasti siellä lukijoissa on teitä onnekkaita, kellä ei migreeniä ole vaivana. Ja kellä tämä riesana on, toivon että pääsette helpolla koska aikamoista tuskaa kyllä elämä on välillä migreenin kanssa..Kotona on kynttilät vallanneet kodin aikalailla. Rakastan niiden tuomaa tunnelmaa ja lämpöä, sekä sitä pehmeää valoa. Lisäksi keittiönikkunalla tunnelmaa on tuomassa joulukynttelikkö.


Tänään on ollut melkoinen ilon päivä. Lunta on satanut päivästä saakka Jyväskylässä, sekä siellä lapsilla meni useampi tunti peuhaten. Posket punaisina tulivat sisälle, luulen että ensi yönä uni maistuu. :) Onko teillä myös nautittu tänään lumesta?

Nyt toivotaan sitten että nämä lumet pysyvät maassa. Minulla on jo ajatukset laskettelurinteissä! :)
Mieltäni kovasti piristi "tiukan työviikon" aikana ystävän vierailu tänään, joka toi tullessaan melkoisen nipun ruusuja. Ihana ele ihanalta ystävältä, ja todellinen piristys. Vielä huominen päivä pulkkaan niin saa nauttia viikonlopusta.

Sain kuulla että vietämme Gaalaillan työni puolesta joulukuussa Klaus K:ssa ja pukeutuminen on tietenkin Gaalapuku. Tässäpä taas harkitsen millaista pukua päälleni miettisin, mustaa? Lyhyttä vai pitkää? Ehkä ei kuitenkaan sama puku kuin millä Riikassa olin? Auttakaahan viisaammat, mitä pukea joulun alla Gaalaan?


Lumista
ja
tunnelmallista torstai-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Ei konkreettisesti keretty nauttia lumesta mutta ikkunasta paljon ihailtu :) Voi että ku se varmaan taas sulaa pois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä muuta sano! Se lähes suli tänään pois :/

   Poista
 2. Täällä meni migreenissä lähes koko viime viikko ja tietysti se pilas koeviikonkin :/ Mutta tänään oli kyllä ihanan jouluinen fiilis ja elämä näytti heti valoisammalta kun saatiin lunta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kyllä lumella on suuri vaikutus. Mä tykkään lumesta, miksei se voisi jo jäädä maahan..

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3