torstai 7. marraskuuta 2013

Löytöjä.Lidlistä.

Jostain syystä eilen illalla hiljaisesta hetkestä nauttien lueskelin samalla Lidlin tarjouslehtistä. Eilen oli tosiaan harvinainen oma hetki minulla: esikoinen ystävän luona, juniori kuvataidetunnilla, koira mummilassa ja mies työmatkalla -> vain minä ja takkatuli! Satuinkin tuona aika vilkaisemaan useammat lehdet läpi ( ja pesemään pyykkiäkin..). Erityisesti Lidlissä oli mielenkiintoisia juttuja tarjolla.

Ja mainoslehtisen "orjana" tänään tassuttelin Lidliin nappaamaan mukaani, mitä olin paperille rustannut. En ollut ainut joka oli bongannut samat erikoisuudet lehdestä, melkoinen kuhina kävi just samaisella hyllyllä mihin minä suuntasin.. Kuitenkaan ihan tyhjin käsin ei tältä reissulta tarvinnut kotiin lähteä.


WHOOPIES! CUP CAKES! CAKE POPS!Koska neitini ovat ahkerija ja innokaita leipomaan, tällä konstin leipominen onkin helpompaa ja ehkä huolettomampaa minunkin puoleltani. Viikonloppuna, tai siis isänpäiväksi täytyy joku näistä valita ja testata. Huomenna itse lähden kohti pääkaupunkia, Helsinkiä, ja shoppailureissua. Ellei jostain syystä viisaudenhammassärkyni ylly sellaisiin sfääreihin ettei lähdöstä tule mitään. Onkohan mikään kamalampaa kuin hampaasta johtuva hermokipu?


Leivoin tänään myöskin ihan muutaman tortun töihin liittyvään iltatilaisuuteen, mukava tuoksu valtasi myös kotimme. Hommasin muuten keittiön pöydälle Marimekon mariskooleihin paristokäyttöiset led-valot, jotka muuten voi myös ajastaa palamaan! Ihan mahtavaa tämä nykytekniikka! Nämä valot ostin myös tarjouslehtisen perusteella Tokmannilta, eikä hinta päätä huimannut, olikohan per paketti hintaa 2-3€ tarjouksessa. Ja onkin aivan mahtavaa, kun nämä syttyvät itsestään palamaan hämärtyessä!


Teetkö sinäkin löytöjä
tarjouslehtisistä?
Entäpä oletko tehnyt
löytöjä Lidlistä?

4 kommenttia:

 1. Mä aina bongailen kivoja juttuja Lidlin lehtisistä, mutten ikinä pääse paikalle niitä hakemaan. Autottoman elämä on Mestarin herkussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sillä Mestarin herkussa on hyvä valikoima ;)

   Poista
 2. Hyvää shoppailureissua!! :) Viimeksi hain lidlistä pahoilaisenhilloa, nams!! Nuokin tuotteet vaikutti mielenkiintoisille, kerrohan kokemuksia! :) -Lenni

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3