keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Koruja ja kalentereita.

Glitteriä Glitteristä.
Minut tunnetaan aika klassisesta tyylistä, eikä tyypillistä ole laisinkaan kimaltaa tai pukeutua glitteriin. Nyt kuitenkin ajattelin hiukan "räjäyttää" tyyliäni pikkujoulun gaalailtaan. Sattumalta Glitterissä oli koruista "ota kolme, maksa 2" -tarjous ja mukaani tarttui mukavat korut asuni lisäksi. Itse asuni tulee olemaan Vilan juhlamallistosta koottu, vaikka olisikin ollut helppoa pukeutua myös klassiseen mustaan satiinimekkoon. Haluaisitteko ehkä nähdä kokonaisuuteni?    Nyt tuntuu että minussa on aika paljon sitä blingblingiä, mutta sopii pikkujouluteemaan. Aika makeannäköisiä kimaltelevia koruja, ja varmasti nämä löytyvät myös jatkokäytöstä - ehkäpä tyttöjen jos ei minun. :)


Jostain syystä yksi lumisateinen ilta riitti tekemään päätöksen ulkoilupuvun ostosta koirallemme Zorrolle. Melkoinen lumipallo tämä koiranpentumme olikin lumisena, lumet palloontuivat karvoihin kiinni ja oli työlästä irroittaa paakut. Tänään nappasin mukaani Hurtan ulkoilupuvun, joka sovituksessa osottautui näppärimmäksi malliksi - vaikkei näppärästä voikaan puhua tuon karvamäärän kanssa.. Lisäksi mukaan lähti oma joulukalenteri Zorrolle! Aika sööttiä, eikö?

Tästäpä lähtikin sitten pieni natina tyttöjen puolelta siitä, että koirallakin on joulukalenteri muttei heillä. Ja että tiedänkö minä että sunnuntaina on ensimmäinen joulukuuta - ai muistanko. Lähes kaikki joululahjat hankkineena ei ole epäilystäkään ettenkö tietäisi miten kauan on aikaa joulukuuhun tai jouluun.. Huomenna tytöt pääsevät valitsemaan omat joulukalenterinsa kaupasta, ja epäilen ettei tänäkään vuonna perinteiset suklaakalenterit mene läpi. Viime jouluna tytöt saivat tädiltäni myös joulukalenterit, sellaisen kestokalenterin jonka luukkujen sisälle voi vuosittain laittaa haluttuja pikkulahjoja. Viime joululle hän olikin löytänyt monta kivaa juttua! Olen itse tällä hetkellä vielä keräilemässä luukkujen taakse pikkutavaraa, onkin aika työlästä yrittää etsiä kahtena kappaleena 24 esinettä mitä luukut vetävät sisäänsä. Ehkäpä pitää käydä vähän Glitterissäkin hakemassa jouluhiusjuttuja sisälle yllätyksiksi. Minun mielestäni tälläinen kotitekoinen joulukalenteri on ideana hyvä, vaikka kyllä sellainen suklaakalenteri tulisi paljon edullisemmaksi..

Mites siellä, onko joulukalenterit hommattu? Ja jos on niin millaiset?


Meillä esikoinen valmisti tänään suklaawhoopieseja - aika näppärästi neiti näytti keittiössä touhuavan. Luulen että täytyy antaa neidin vain puuhastella, pääsen itsekin helpommalla, ja hyvin näyttää yksin pärjäävän. Lieköhän voisin yrittää saada hyödyn irti jo heti joulun puuhasteluissa? Ainakin tänään homma toimi, eikä tarvinnut itse astuakaan keittiöön - ei edes jälkisiivouksen merkeissä. Nautinnollista on nauttia lasillinen kuumaa glögiä ja jutustella hyvän ystävän kanssa, sellainen minun torstai töiden jälkeen parhaimmillaan oli.

Makeaa keskiviikkoiltaa!


Olipa pakko vielä kommentoida uutisissakin puhuttua Louis Vuittonin matka-arkkua Punaisella torilla Moskovassa. Arkun sisällä on paviljonki, jossa on näyttely erilaisille kuuluisuuksille kuuluneista matkalaukuista sekä siellä näytetään videoita nykytaiteilijoista. 
Rakennuksen mallinakin on ollut venäläisruhtinas Vladimir  Orlovin Louis Vuitton -matkalaukku. Uutisien mukaan tämä rakennus tosin taitaa saada lähdön Punaiselta torilta..
Mitäs tykkäät? Eikö olekin aika näyttävä?


Kuva on lainattu yle.fi sivustolta. Käy lukemassa koko juttu aiheesta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3