tiistai 5. marraskuuta 2013

Kalevalaa.

Oletko sinä koruihmisiä? Pidätkö päivittäin koruja? Itse lukeudun niihin naisiin, jotka sattumalta rakastavat koruja. Mikähän lie siinä onkin että kiiltävät kauniit korut huutavat luoksensa, ja ainakin pienistä saakka myös omat tyttäreni ovat olleet koruista kiinnostuneita. Juniori oli kolme vuotta kun halusi itselleen korvakorut, ja ne silloin hankittiin, tosin yksi korva kerrallaan. :)Itse olen aikuisiän ollut hopeaan ihastunut, nuorempana tuli käytettyä ainoastaan kultaisia. Nykyään hopea on mielestäni kauniimpi väritykseltään, vaikkakin esimerkiksi viimeisin Michael Kors lahjakelloni oli kultainen väriltään..

Kummasta sinä tykkäät enemmän, kultaisesta vai hopeasta?


Jostain syystä erityisesti Kalevala Korun korut ovat aina iskeneet minuun, ja sieltä on aina löytynyt mielenkiintoisia uutuuksia. Ja jostain syystä miehenikin on nimenomaan muistanut useasti Kalevala Korun uutuuksilla. Suunnittelijoiden kädenjäljistä erityisesti minua ovat kiehtoneet Kirsti Doukasin. Viime jouluna lahjapaketista löytyi Maman Aurore-korvakorut, ja samaan sarjaan on tullut kauniita riipuksia ja rannekoru. Koruissa on käytetty esimerkiksi makeanveden helmeä.Kuvat ovat lainattu www.kalevalakoru.fi sivustolta.

Ihastelin Kalevala Korun nettisivuilla taas upeita uutuuksia ja näyttäviä koruja. Kokosin pari kollaasia, jotka iskee minuun. Mitäpä tykkäät suosikeistani? Huolisitko sinä vastaavanlaisia vai onko omia lemppareita?

2 kommenttia:

 1. oi mitä ihania koruja.Kalevalakoru on ihan minun lemppari Magsin korujen ohella:).Kalevalakoruissa tykkään eniten pronssista,muissa kullasta mutta silti haluaisin olla hopeaseppä :D.Varmaan savolaista kieroutta:)...
  Piti ihan käydä Kalevalakorun uutuudet katsomassa ja sieltähän löytyi monta uutta lempparia: Pallas- ja Riite-sormukset,Myllyn kivet on aivan upea ja Joulukoristeet on kestolemppareita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun pistäydyit blogissani ja muistit kommentillakin! <3 On kyllä kaikkea ihania, ja kiva että iskee Kalevala korut sinuunkin! On ne vaan ihania!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3