maanantai 11. marraskuuta 2013

Isänpäivä.

Onko teidän perheissänne perinteitä Isänpäiväksi ja Äitienpäiväksi?

Meillä on aika kestoperinteet. Lapset askartelevat itse kortit, sekä monesti on myös omatekoisia lahjoja. Tänä vuonna lapset saivat antaa minulle vinkin mukaan isänpäivän varalle, jotta osaan Helsingistä ostaa oikeanlaisen lahjan annettavaksi isänpäiväaamuna. Meillä perinteenä on myös näinä aamuina tarjoilla aamiainen sänkyyn, yleensä on vielä jonkun sortin kakku leivottuna mutta tällä kertaa tyttöjen isä joutui tyytymään vaniljapullaan, koska taisin olla hiukan väsy Helsingin reissun jäljiltä.. :)Isänpäivään kuuluu myös ulkona ruokailu. Tänä vuonna menimme appivanhempien ja oman perheen voimalla Rossoon brunssille, joka olikin varsinainen yllätys! Aivan huikea brunssi olikin!Brunssin alkuun kuohujuomaa tietenkin!Katsokaa nyt tätä brunssilautasen kokoa! 
Mitä luulette, maistuiko? :)


Tämän jälkeen brunssiin kuului myös jälkiruokabuffet. Kahvia, kakkua ja jäätelöannoksia haluamilla täyteaineksilla..


Isänpäivä päättyi meillä jäähallilla muodostelmaluistelun SM-kisojen seuraamiseen, jossa myös esikoiseni joukkue esiintyi. Ehkäpä illan kruunasi vielä isän ja tyttären välinen mehiläisvahakynttilöiden puuhaaminen.. 


Ja upeita punaisia kynttilöitä siitä mehiläisvahasta valmistuikin! Pahoitteluni että meidän neideistä ei meinaa "normaaleja" kuvia enää saadakaan.. Esikoisella esiintymisen jäljiltä meikit silmissä ja juniori osaa irvistellä harvahampaillaan upeasti.. :) Mutta meillä oli touhukas isänpäivä, toivottavasti myös teidän kotonanne.

Onnea isät!

2 kommenttia:

  1. Tekin testasitte ton brunssin! Mäki tykkäsin siitä, oli hintansa arvonen! Mekin törmättii luistelukisoihin, kun oltais menty Hippokselle treenaa, mut meiät käännytettiinkin pois :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3