maanantai 18. marraskuuta 2013

Ilotulitusta ja joululauluja.

Eilen 17.11.2013 Jyväskylässä oli joulunavaus kävelykadulla. Olimme tietenkin paikanpäällä neitien kanssa katsomassa ilotulitusta sekä Sokoksen jouluikkunaa. Taitaakin olla joka vuotinen perinne tämä jo meillä. :) Vuosi vuodelta vain tyttöjen kanssa kaupungilla hengatessa tahdon itse väsähtää nopeammin ja nopeammin..Myös kauppakeskuksissa oli joulun tunnelmaa ja kaikenmaailman joulutavaraa tarjolla. Kuusi löytyi koristeltuna lähes joka keskuksesta. :) Muutamassa paikassa kuulimmekin joululaulujenkin jo soivan. Nyt olisi jo suorastaan ärsyttävän vaikeaa olla tekemättä joululahjaostoksia, mutta onneksi minulla alkaa olemaan ne hommat aika lailla pulkassa - muttei vielä paketissa saakka..
Esimerkiksi Glitterissä olikin kaikkea ihanaa jouluista! 
Mieluisia juttuja olisi lelujen osaltakin ollut tarjolla! Mutta entäpä se Sokoksen
jouluikkuna?Ikkuna oli kaksiosainen, selkeästi kaksi eri maailmaa. Yhdistävänä teemana oli kuitenkin legot. Toisella puolella oli legoista rakennettu maailma monin pienin herkin yksityiskohdin. Myös joulupukki poroineen lensi legomaailman yläpuolella. Toisessa ikkunassa oli jo monivuotiset tutut tontut. Hei muut Jyväskylästä, kävitkö sinäkin katsomassa jo jouluikkunan?

Kävelykadulla oli myös useampi koju, joissa myytiin monenlaista. Tyttöjen mukaan lähti metrilakupussi.Sokoksella oli myös postilaatikko Joulupukin kirjeille, ja neidin mukaan siellä olikin monta kirjettä. Tämä tilanne on vielä näytelty, sillä meidän perheen joululahjalistat eivät vielä ole valmiit. Vaikka kyllä silti taidan aika hyvin jo tietää mitä tyttöjen listoihin mahtaa tulla kirjoitetuiksi. Meillä monesti askarrellaan joululahjalistat myös leikaten lelulehdistä kuvia ja liimaten ne listaan.

Onko muilla lapsiperheellisillä samanlaista arkastelua edessä?
Onko muuten sinun lahjalista jo tehty Joulupukille?

Meillä ne lahjalistahommat ovat vielä kesken, myös omani. :) Kuitenkin joulukortit ovat jo kuvattuina ja tilattuina. Tänä aamuna oli mukavasti pakkasta, joten eiköhän se lumikin pian saada maahan. Voidaan sitten nauttia valkoisesta joulun taikamaasta. Tykkään. Ette kai huomaa sitä?

4 kommenttia:

 1. Minä en ole kerennyt katselemaan mitään joulujuttuja tän muuton takia, kynttilöitä ollaan kyllä poltettu.

  Ihana tuo Mulberryn huivisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja kyllä sä kerkeet vielä joulun hoitaa;)

   Poista
 2. Toi Sokoksen ikkuna on ihan mielettömän hieno! Tuijotin varmaan monttu auki sitä tänään, en ikipäivänä sais Legoista aikaan mitään niin mahtavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä upea! Kiva kun pistäydyit blogissani, tulen vastavierailulle ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3