perjantai 22. marraskuuta 2013

Done.

Perjantai.
Mikä onkaan upeampaa kuin päättää viikon viimeinen työpäivä ja viettää heti yhteistä aikaa perheen kanssa. Ihanaa on myös sulkea tietokoneen kansi, ja unohtaa työasiat. Esikoisen saatoimme porukalla jäähallille, josta joukkue suuntaa SM-kisoihin Espooseen. Huomenna tietenkin kotoa lähdemme päiväseltään kannustamaan tyttöjen joukkuetta Barona-areenalle.

Starttasimme viikonlopun alun ulkona ruokailemalla, ja kävimme testaamassa American Diner - ravintolan Jyväskylän keskustassa. Tämäkin oli ihan spontaani päätös, ja aluksi itse olin epäileväinen koska mielsin ravintolan lähestulkoon pelkästään hampurilaisiin. Positiivinen yllätys olikin muun muassa lounasajan ruokalista, jonka mukaisesti valitsinkin itselleni maukkaan tacosalaatin. Oletko sinä käynyt American Dinerissä syömässä?


Kaikenkaikkiaan sisustus oli ravintolan nimeen rokkaava. Juniorillakin riitti katseltavaa ravintolan puitteissa. Omasta mielestäni tämä kokemus ravintolasta oli hyvä, ja varmasti voimme uudelleenkin mennä. Hinta ja laatu oli kohdillaan, sekä palvelualttius sekä ruoan valmistumisen nopeus. Varsinkin jälkiruokana Ben&Jerrys jäätelöannos teki vaikutuksen junioriin, ja saipa äitikin maistella herkkujäätelöä. Mutta ilmeisesti en riittävästi, sillä kotiin piti mennä kaupan kautta ja mukaan lähti jäätelöä! Mutta eihän koskaan voi syödä liikaa jäätelöä?Erityinen iloinen yllätys neidillemme olikin lastenannoksen tarjoilu pahvisessa autossa. Hampurilaisella ja näillä jättiranskalaisilla olisi isompikin lapsi saanut masunsa täyteen, jopa minäkin.

Ja autohan lähti tietenkin mukanamme kotiin! Nyt kuitenkin nauttimaan perjantai-illasta kotona, kummasti vaikuttaakin se että toinen neideistä ei ole kotona. Mikä hiljaisuus ja rauha! :)

Mukavaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3