sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Aika lipuu.

Ihan aluksi: Kiitos! <3

Aivan mahtavan ihanaa huomata saaneensa uusia lukijoita blogilleni. Välillä arjen kanssa kamppaillen blogihöpinät tuntuvat aika turhalta ja yksinäiseltä, joskus jopa ajattelee kirjoittavansa päiväkirjaa itselleen. Mutta on todella mukava huomata että joku muukin lukee tekstejäni. :) Kiitos paljon liittymisestä lukijoihin sekä tervetuloa mukaan! Minulla ei selkeää missiota ole blogini suhteen, joten varmasti kirjoitan kaikesta maan ja taivaan väliltä..Mekko - Seppälä
Bolero - Benetton
Kengät - Esprit


Viikonloppu on tuntunut hujahtavan sormien välistä, lipuvan liian nopsaa pois. Vaikkakin viikonloppu oli aika suunnittelematon, melkoista säpinää siitä syntyikin. Ja sen huomasi myöskin lasten väsymyksessä, kiukkua ja äkkäilyä on viikonloppuun kuulunut. Jopa lasten suunnalta uhkailuakin. Kuitenkin esikoinen jaksoi tänään tiukan tehotreenipäivän ( hän harrastaa muodostelmaluistelua kisajoukkueessa) jälkeen mennä suoraan vielä ystävän 10v synttäreille. Vaatteet neiti sai itse valita ja hiuksiin kieputimme pari ponnaria, näitä entisajan puhelimen johdon näköisiä ponnareita. Näitä onkin nykyään ihan melkein joka paikassa, joten varmasti sinullekin tuttuja? :)


Lauantaina heitimme pikaisen visiitin Kuopioon, Matkuksen Ikeaan. Oikeastaan ensimmäinen kerta kun olimme päättäväisesti hakemassa tiettyä asiaa eikä suotta aikaa hukattu mihinkään muuhun. Eteiseemme hankimme lisää säilytystilaa kaappiratkaisulla, jonka saimme tänään laitettua paikoilleen. Ikeassa on muuten marraskuussa kaappeja -20% jos sinullakin on ollut samaiset suunnitelmat mielessä..


Tietenkin viikonloput ovat myös ruuan puolesta varsin herkullista. Eilen nautimme uunilohta ja tänään illalla valmistimme kotitekoisia hampurilaisia, jokainen tietenkin omilla täytteillään..


.. Ja joku ilman sämpylääkään..


Yksi pikainen vinkki on kuitenkin pakko vielä jakaa. Nimittäin H&M:llä on vielä tämän illan toimitusmaksut 0€ koodilla 0956. Itselläni pisti pari juttua silmään lastentuotteissa ja ostoskorin kautta ne iloisesti matkaavatkin meille. Tietenkin silmällä pitäen joulun aikaa ja korvaamaan pieneksi jääneitä mekkoja..
Kuvat ovat lainattu sivulta www.hm.com.

Eikö olekin aika ihania
mekkoja?

2 kommenttia:

  1. Kaunis neitinen sinulla:)! Ja omatekoiset hampurilaiset, naaaam! Mekkoja pitäisi muuten ostaa meidänkin tytölle, kun on hujahtanut pituutta hirmuisesti lähiaikoina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hm:llä oli kyllä ihania mekkoja! Ja paljon muutakin ihanaa, kävin tänään kurkkaa ihan liikkeessä..;)

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3