torstai 24. lokakuuta 2013

Uudet maisemat.

Työmatkalla Helsingissä ei voi vastustaa kaupoille menemistä. Jostain syystä kuitenkin minua ei tällä kerralla onni suosinut, sillä erityisesti eräs Zarasta etukäteen katsomani takki ei ollutkaan luonnossa sellainen mitä olin ajatellut. Toisesta takkimallista ei taas jäljellä ollut oikeata kokoa. Monessa liikkeessä tuntui olevan jo erilaisia alennuksia, joten olisikin ollut oiva tilaisuus tarttua ostoksiin. Mutta jostain syystä eräässä liikkeessä sellaisia alennuksia ei ollut.. Mistähän lie mahdoin löytää itseni? 
Aivan ihanan mahtavia kenkiä! Erityisesti ensimmäisen kuvan kengät voisin kotiuttaa näiden mustien saappaiden kera. Kuitenkin jostain syystä tuntuu että näkemättäni hintalappua, minulla ei ole varaa näihin.. Siltihän voi haaveilla vaikka mistä.
Eikö vaan olekin aika upeita?

Itse haaveilenkin alla olevassa kuvassa olevasta huivista, jota pääsin kokeilemaan livenä tällä Helsingin reissulla. Huivi oli ihanan muhkea ja paksu, juuri passeli talveen. Ehkäpä tämän toiveen voisin kirjoittaa joulupukille?

Helsingin Louis Vuittonin liikkeessä on kyllä palvelu omaa luokkaansa, ja jostain syystä onkin todella vaikeaa poistua ostamatta mitään. Katsoin eilen liikkeessä jo aiemmin haaveilemaani rannekorua, mutta sitäkään ei ollut täällä eikä oikeastaan myyjälläkään tuntunut olevan tietoa mahtaako sitä edes saadakaan enää. Ystävällisesti myyjä tarjoutui kuitenkin soittamaan minulle, että onko korua enää saatavissa juuri siinä kuosissa, minkä minä huolisin, eikä tietenkään muu kuosi minua miellytä. Ja eipä sillä, olin onnekas että tällä reissulla minua ei onnistanut ostoksien suhteen - onpa sitten enemmän budjettia seuraavalle Helsingin reissulle, joka muuten on parin viikon päästä. Damn.. :D

Oletko sinä muuten mahtanut käydä jo Helsingin Hard Rock Cafessa?

Itse en ollut käynyt Helsingin Hard Rock Cafessa, paitsi sen että kesällä pistäydyin myymälän puolella ja samalla totesin paikan olevan tupaten täynnä. Niinkuin myös eilen, paikka totisesti veti porukkaa sisään. Menimme myös ystäväni kanssa tänne ruokailemaan, aiemmin paikka onkin minulle tuttu kaupunkilomilta. Muistin erityisen hyvin annoksien suuren koon, eikä mieleni tehnyt ravintolan perinteistä hampurilaista joten valitsin listalta jotain muuta..Päädyin siis täyttämään vatsani sandwichilla, sekä alkupalana oli valkosipulinen leipä. Sandwichin kanssa oli myös ranskalaisia ja myös tämä annoskoko oli suuri. Ainakaan ei tarvinnut pelätä, että täytyisi nälkäisenä poistua tästä paikasta. Hard Rock Cafen huippujuttu onkin virvoitusjuomalasin täyttäminen veloituksetta niin monta kertaa kuin napa limua vetää. Ja pari isoa lasia se minun tapauksessani taisi vetää. Aika paljon. Mutta ystäväni nykäisi kolme isoa lasillista. Taisimmekin olla harvinaisen nälkäisiä ja janoisia. Mutta pysyimme sentään virvoitusjuomissa, emme alkoholissa. Liekö sama juomamäärä alkoholiversiona nautittuna olisimmekaan ulos omin jaloin selvinneetkään..Ja jälkkäriksi ehdotonta lemppariani, todellista herkkua - Creme Bruleeta! Nam!


Vielä huominen aherrus Helsingissä ja sitten takaisin kotiin, kiva on saada maiseman vaihdosta mutta kuitenkin koti on aina koti. Hotellin sijainti on ihan keskustassa, joten helppo on työpäivän jälkeen liikkua paikkaan kuin paikkaan. Ikkunasta maisema on hyvin erilainen kuin kotiseudulla. Hotellin tyynykään ei ole samanlainen kuin kotona. Mutta sen sijaan hotelliaamiainen on ihan omaa luokkaansa, ihan vastaavanlaiseen ei arkiaamuisin kykene kotona. Kuitenkaan ihan tyhjin käsin tältä reissulta ei tarvitse kotiutua, joten jotain taisi kuitenkin tarttua mukaani. Ja taitaapa kotiporukkakin olla niin onnekkaita, että myös heille löytyi jotain. Mitä työmatkat olisivatkaan ilman tuliasia?

6 kommenttia:

 1. Arvasin heti tuosta ekan kengän soljesta mikä kauppa kyseessä :)
  Paljonko nuo Logomania huivit maksoivat? Mekin käytiin Puerto Banuksessa Hard Rock Cafessa syömässä 2 kertaa ja tykättiin ruoasta, Helsingissä en olekaan tuolla syönyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkasilmäinen huomaa heti ;)
   Logomaniat taisi olla 280-290e. Tykkäsin kyllä taas ruuasta, aikalailla samanlainen kokemus kun muissakin kaupungeissa.

   Poista
 2. Me käytiin kesällä Helsingin Hard Rockissa syömässä ja annokset oli isoja ja hyviä :) Kiva paikka ja varmaan mennään uudelleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että säkin tykkäsit, varmasti tulee pärjäämään - alakerrassa kiva se Shop :)

   Poista
 3. Nyt kerkesin tulla pistäytymään myös teillä :)
  Huoh, täällä kuola valu suupielistä. Olen niin kauan haaveillut Vuiskan shaalista, ja nyt hieman kamppailen, olisiko nyt sen aika jouluna? :) Sävykin alkaa nyt olla jo aika varmasti päätetty, ehkä sen takia en huivia ole vielä ostanut, kun väristä ei ole ollut 100% varmuutta.

  Täytyykin seuraavalla kerralla käydä syömässä tuolla Hard Rock Cafessa, ulkomailla on tullut syötyä siellä, ja hyvää on ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun ennätit vastavierailulle Kirsi <3 Ehdottomasti suosittelen maistelemaan Hesaankin! Ja mitä tulee noihin huiveihin.. :D

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3