keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Takki.

Ihan jo aluksi varoitus huonosta kuvanlaadusta. En käsitä millaisen asetuksen esikoinen on kameraan (vahingossa?) säätänyt, mutta olipa minullakin jo ongelmia kuvien koneelle saamisessa ongelmia. Enkä voi millään tavallaan ymmärtää kuvien laatua.

Eksyin maanantaina Benettoniin ihastelemaan syksyn / talven mallistoa. Ja aivan ihania juttuja siellä olikin! Itselleni lähti mukaan tummansininen villakangastakki, johon ihastuin. Harmikseni näissä kuvissa takki ei ole edukseen, mutta kaunis malli ja leikkaus. Mutta voisinpa sanoa ettei valinta ollut kuitenkaan liian yksinkertaista. Ihastuin meinaan ensi silmäyksellä kauniiseen vaalean beigeen vaihtoehtoon, mutta sen mittasuhteet eivät olleet niin hyvät minunkaltaiselle "pätkälle" ja jostain syystä minusta tuntui, että takin väri vei kasvoiltani väriä. Jotenka tummansininen toisen mallinen takki lähti mukaani.Olisin mieluusti juniorille napannut myös mukaan muhkean takin talveksi, ja kokeilimmekin paria mallia. Ensimmäinen takki oli liian pitkä ja toinen liian pullea malliltaan, joten sinne jäivät takit. Kivannäköisiä sisävaatteitakin näytti olevan talven mallistossa, sekä aikuisille että lapsille. Jotenkin meidän perheen naiset ovat vaan vähän kranttuja nykyään vaatteiden suhteen.. 

Tänään on ollut melkoinen sadepäivä. Heti aamusta alkaen vetäisin kumisaappaat jalkaani, ja niillä todellakin oli tarvetta. Nappasimmekin aamulla muutaman kuvan tämän päivän asukokonaisuudesta, vielä saa villakangastakkikelit siis odottaa.. :) Neule - Gina Tricot
Raitapaita - H&M
Farkut - Gina Tricot
Kumisaappaat - Holy & Whyte, Lindex
Kello - Guess


Jostain syystä koiranpentummekaan ei oikein digannut tämän päivän sadekelistä, ulos on ollut lähes mahdottomuus saada. Olenkohan unohtanut kertoa, että olen ostanut koirallemme oman Rukan sadetakin? Aikamoinen apu siitä on ollutkin sadepäivänä, koska cottoneiden karvan kastuessa se imee aikalailla vettä itseensä - ja aikaa föönatessa kuluu :)

Mukavaa sadepäivää!

4 kommenttia:

 1. Hyvä postaus ;) Takit taitaa olla aika akuutti asia nyt... Kivan takin olet löytänyt. Ja kiva on asukin!

  VastaaPoista
 2. Oliks kuvien laatu heikko jo koneelle siirrettynä vai vasta bloggeriin siirrettynä? Bloggerissa nimittäin nyt ainakin on viime aikoina ollut joku ongelma noiden jpg-muotoisten kuvien kanssa. Kun lataa kuvat bloggeriin ne muuttuu ihan hirveeks pikselimössöks. Akuttiapuna kuvien tallennus png- muotoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ees tiedä, mutta ihan kauheeta toi kuvan laatu.. :/

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3