sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Pala rauhaa.Nappasin vielä pari kuvaa uudesta Benettonin villakangastakistani. Takki on siis tummansininen ja siinä on ihan hauskat leikkaukset edessä. Valinta kahden takin välillä oli vaikea, mutta jotenkin tämä oli värinä varmempi minulle. Ja jotenkin nämä leikkaukset tekivät takkiin ilmettä, vaikka eipä välttämättä olisi hassumpi juttu vaihtaa vaikka napit kultaisiin tai hopeisiin.. Uuden takin tuunaus mielessä? Olenko siis aivan sekaisin?  
Mutta silti jäi se toinenkin takki mietityttämään. Käykö sinulle koskaan niin, että jäät miettimään jotain kaupasta?  Mielessä käy ehkä molemman vaihtoehdon hankkiminen? Odotat että kohdalle osuu jokin aletempaus?

Nyt viikonlopun aikana onkin kotona tullut puuhattua monenlaista. Perjantai meni voimia kerätessä ja taistellessa flunssaa vastaan. Jostain syystä meidät äiti-ihmiset on kuitenkin tehty kumman sitkeiksi. Pystymme puuhaamaan puolikuntoisenakin kaikenlaista. Tulipa esimerkiksi päivitettyä peilikaappiin talvinen sisältö ja laitettua kauniisti pois kesän/syksyn vaatteita ja asusteita. Yhtenä löytönä oli myös kuvassa näkyvä musta villakangastakki juniorille, jostain syystä esikoinen ei tykännyt lainkaan tästä mutta päätin kuitenkin pitää takin tallessa nuorempaa varten. Ja onnekseni en suotta, neiti todellakin tykkäsi tästä! Aika söpö, eikö?Kuten meillä jo aiemmin onkin tehty yksi kurpitsa ulos loistamaan, valmistui myös toinen kappale perjantaina. Mieheni ja tyttäreni tekivät yhteistuumin tämän kappaleen, kumpikin neiti halusi omannäköisensä kurpitsan. Liekö kurpitsojen ulkonäkö lähellä omaa ulkoista habitusta? :D
Ja mitä onkaan pimenevät illat ilman kynttilöitä! Näitä meillä kyllä palaa. Onneksi täytin viikonloppuna tuikkukynttilöiden tilanteenkin sattumalta löytäessäni itseni Partylite-kutsuilta.. Taas. Jep.Niin. Mitähän kaikkea muuta sitä tuli tehtyä?
Heti viikonlopun alkuun perheessämme juniorilta lähti tukkaa. Pohdimme hetken, että menemmekö ihan kampaajalle vai voiko äiti leikata hiukset. Malli on selvillä neidillä ja oli tarkka mitastakin, joten eikun toimeksi vain.. 


Ja sitä tukkaahaan lähti! Neidin pitkä tukka on poissa! Ilmetty MINI ME! :)


Mitä viikonloput olisivatkaan ilman herkkuja? Viikonloput ovat odotettuja meidän perheessä, ei pelkästään herkkujen suhteen vaan yhteisen ajan vuoksi. Viikolla yhteinen aika on kortilla jo pelkästään meidän vanhempien töiden vuoksi, sekä esikoisen luisteluharrastuksen vuoksi. Viikonloppuisin onkin ollut ajatuksena puuhata jotain yhdessä, tällä kertaa neidit pääsivätkin kalaretkelle sukulaisvierailulla. Kuitenkin jotenkin automaattisesti tulee hankittua erilaisia herkkuja viikolopulle, nyt vuorossa olivat kaupasta bongatut Smurffi-vaahtokarkit. Hassuja smurffien muotoisia vaahtareita!Nyt vielä nautitaan ja
kerätään voimia alkavalle
viikolle!

2 kommenttia:

  1. Tyylikäs takki. Päätöksen tekeminen on joskus vaikeaa. Täällä on nimittäin etsitty sopivaa villakangastakkia syksyyn. Noita Smurffeja en ole muuten maistanutkaan. Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle myös! Olen aina melkoinen jahkailija.. tunnustan :D

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3