keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Oikea pari hakusessa?

Ensinnäkin talven hiipiessä ajatukset siirtyvät automaattisesti rengasasioihin, talvirenkaisiin. Olenkin päättänyt vaihdattaa renkaani hyvissä ajoissa ja katsellut jo rengashotellista vaihtoaikoja, joita näyttää hyvin olevan vapaana. Minulla nämä ajatukset ovat siitä syystä mielessä hyvissä ajoin, koska liikun paljon autoisin ja nimenomaan aamuisin starttaan aikaisin. Lisäksi lisäjännitystä autoiluun tuovatkin yöpakkaset, mahdolliset mustat jäät. Puhumattakaan luonnon isoista eläimistä - hirvistä! Nyt kun hirvenmetsästysaika on alkanut, saakin olla hyvin tarkkana liikenteessä erityisesti hämärän aikaan. 

Lisäksi samalla mieleen tulee ajatus, millaisissa kengissä sitä itse tykkäisin liikkua ja mahtaako kaapistani puuttua jokin kenkäpari. Minä olen etsiskellyt sitä oikeaa saapikasparia, ja yhteen mieluisaan törmäsinkin jo aiemmin Aleksi13:ssa, mutta jostain syystä se pari jäi kauppaan. Ja palattuani myöhemmin, oli kokoni mennyt. Eli etsintä jatkui. Tänään astuin neitini kanssa Kookenkään ja sieltä lähti mukaani jotain..


Minä todellakin kaipasin syksyyn / talveen kunnon nahkasaappaat. Löysin Andiamosta plussakorttitarjouksesta Caprice- merkkiset nahkasaappaat. Nämä istuivat jalkaani hyvin ja hiukan leveämpi lesti oli erityisen miellyttävä asia. Toisena vaihtoehtona oli luottokenkämerkkini saappaat, jotka yleensä ovat kuin tehtyjä jalkoihin, mutta tällä kertaa tämä pari vei voiton. 
Onko merkki sinulle tuttu?

Kävipä oikeastaan hassusti tänään kenkäasioissa. Nimittäin lisäksi molemmat neitini saivat talvikengät myös mukaansa. Esikoiseni ihastui näihin Espritin karvavuorikenkiin, jotka tietenkin oli kotiutettava talven pakkasille. Juniori puolestaan tykkäsi perinteisistä, luottolastenkengistä, Vikingeistä, joista sattui löytymään hauskat harmaansävyiset yksilöt. Eli me ollaan kaikinpuolin valmiit talven tuloon - antaa tulla vaan! :) 
Kenkien suhteen ei passaa unohtaa niiden suojaamista ja hoitamista, jos haluaa kenkiensä pysyvän hyvässä kunnossa. Ostimmekin siis tietysti kenkiin kuuluvat hoito/suoja-aineet samalla reissulla. Lisäksi saappaiden kanssa tulee korkolappuja tarkkailla, ja onneksi suutarit auttavat kenkäasioissa. Josta tulikin mieleen, viime talvena ostamani nilkkurit kastuivat aikalailla pahasti - osaisikohan suutari tehdä niille jotain?

Joku ihme ja kumman kenkäbuumi on täällä vallannut minut, ja myös esikoiseni olisi löytänyt matkaansa myös upeat nahkanilkkurit. Nyt kuitenkin tuntuu että täällä on tyttöjen osalta kenkäasiat enemmän kuin kunnossa. Olen huomannut että muillakin bloggaajilla on kenkäasiat nyt ajankohtaisia, eli en ole yksin tämänkään buumin kanssa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3