torstai 10. lokakuuta 2013

Nutturoita ja flunssaa.

Kuten olen kertonut, vietämme paljon aikaa jäähallilla. Tai ainakin paljon aikaa jäähallin ja kodin välillä, autolla kuskaten. Esikoiseni harrastaa muodostelmaluistelua ja luvassa oli eiliselle ensimmäinen kisaohjelman läpiveto yleisölle, jääkiekkopelin ensimmäisellä erätauolla. Eilen olinkin apuna nutturoiden kanssa, kaksi joukkueenjohtajaa väänsi nutturoita ja minä lupasin hiukan auttaa sekä tuote- että kampauspuolella. Kummasti toimiston ovelta poistui toinen toistaan muistuttavaa nutturapäätä. :)Tyttöjen harmiksi kisapuvut eivät ennättäneet valmistumaan tähän esitykseen joten luistelivat muutoin topeilla ja harkkahelmoillaan. Esitys näytti hyvältä, vaikkei kisapukua ollutkaan. Kuitenkin tyttöjä se tuntui melkoisesti harmittavan. Minua yritettiin taas toistamiseen houkutella naisten muodostelmaluistelujoukkueeseen - eipä sillä, parissa treeneissä ennätin käydäkin ja tykkäsinkin kovasti. Ja eihän sitä tosiaan tiedä, että löydänkö itseni vielä harjoituksista - olenhan etsinyt uutta harrastusta itselleni.. ;)Itsestäni tuntuu, että flunssa yrittää kellistää minua parhaillaan. Vaikka olenkin välttynyt perheessämme aiemmin velloneelta flunssalta, niin tämä meinaa väkisin tulla päälle - kurkkuun koskee, päähän koskee, nenää joutuu niistämään ja olokin on kuin olisi jäänyt jyrän alle. Onko annettava periksi ja kömmittävä peiton alle? Villasukat jalkaan ja kuumaa juotavaa? Lieneekö eilisellä jäähallilla olemisella syytä tähän tilaan?Pitäkäähän peukkuja, ettei flunssa kaada minua petiin. Minähän taistelen taistelen! :)

4 kommenttia:

 1. Ai että <3 Nyt tuli kyllä ihan ikävä tuota harrastusta, ihan liian pitkä aika jo siitä kun itse lopetin :( Olisipa täälläkin joku aikuisten muodostelmaluistelu joukkue, mut hei todellakin menet ja kokeilet itsekin! Jäälle vaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita nutturoita! Tuttua puuhaa täälläkin , meillä tyttö on vaan yksäripuolella ja noits on pakko ollut oppia värkkäilemään. Muodostelmaluistelu on minusta äärettömän kaunista katseltavaa, itseänikin on oman seuran senioreihin useasti houkuteltu, mutta vielä en ole uskaltautunut;)
  Missä sarjassa tyttösi joukkue luistelee?

  VastaaPoista
 3. Mun neiti luistelee Jyväskylän taitoluistelijoissa. Pitäskö meidän kummankin uskaltautua harrastuksen pariin?;)))

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3