sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Makea lauantai.

Lauantaille oli luvassa 10v synttärit, jee! Me lähdettiin tyttöedustuksella juhlimaan. Itse tulen aina muistamaan omat 10v-synttärini. Silloin paikkakunnalla järjestettiin "kymppisynttärit" joihin osallistui samana vuonna syntyneet lapset. Itse olin pukeutunut vaaleansiniseen mekkoon. Tuona syntymäpäivänä minä sain yhden lahjoista rakkaimman ja arvokkaimman, ystävyyden. Tapasin tuolloin sydänystäväni, joka edelleen kulkee elämässäni ja välillämme on erityinen yhteys, vaikka emme usein näkisikään.Yllättäen itseni panostamiseen ei jäänyt juurikaan aikaa, joten nappasin ensimmäisen mekon kaapistani. Päälleni asettui siis Seppälän musta mekko ja H&M (lastenosastolta!) pitsibolero, ja hyvin tällä setillä juhlat tuli juhlittua. Kaulaani pujotin mustan pitkän helmikorun, jolla on suuri tunnearvo. Se on yksi muisto äidistäni, hän piti tuota korua juhlatilaisuudessa. Polkkalinjaisten hiusten kanssa olen myös todella sinut, ne ovat osoittuneet todella helpoiksi!
 

Näiden kuvieni takaa paljastuu valokuvaaja. Esikoiseni joka onkin kovin ahkera napsimaan kuvia, ja kuvien jälkikin on yllättävän hyvä :)Synttärisankarin äiti onkin melkoisen näppärä käsistään, ja on taikonut vuosien ajan juhliin vaikka mitä herkkuja. Aivan uutena ideana ,ja toimivana sellaisena, oli kuvassa näkyvä hattaralinna. Linna pienentyi pienenemistään ja olikin lapsien parissa erityisen suosittu. Eipä ole omaan mieleen koskaan tullut vastaava, mutta voipi olla että tätä on kokeiltava juniorin 7v synttäreillä.
Onko sinulle tuttu juttu?


Lisäksi täytekakkuna oli herkullinen heppakakku! Reunoilla oli suklaata reilu kerros, kyllä - suklaata! Tämä oli todella maukas täytekakku vadelmilla ja kokonaisuus oli todella näyttävä.


Jotenkin kuitenkin juhlien jälkeen päätimme jatkaa lauantaita totuttuun lauantaiherkkupäivä- tyyliin. Kävimme kaupassa täyttämässä karkkipussit ja nappasimme sipsejäkin dipin kera. Kun kerran on päästy herkuttelun makuun - antaa mennä vaan! :)

Oliko sinunkin lauantai
makea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3