tiistai 15. lokakuuta 2013

Kutsut kotona.

Päädyin kuitenkin pitämään POMPdeLUX- kutsut kotonani, vaikka kovasti yritinkin räpistellä vastaan ja olin jo nähnytkin mallistonkin aiemmin.. Kuitenkin niin siinä taas kävi, että ihastuin tähän(kin) mallistoon ihan täysillä! Enkä tainnut olla ainut kutsuillani, joka mallistoon hurahti. Kysymys kuuluukin, voiko olla hurahtamatta?! Nämä lastenvaatteet ovat syötävän trendikkään söpöjä ja pehmeitä! Eikä hintakaan päätä huimaa vaatteissa, eikä kaikilla ole samanlaisia päiväkodissa tai koulussa. Kauhun sekaisin tuntein odotankin jo seuraavaa mallistoa, mutta entäpä tässä mallistossa alen alkamista..?! :D
Mitä sinä tykkäät PdL-vaatteista? Onko sinulle ennestään tuttuja?


Tietyn haasteen kutsujen järjestämiseen kotona aiheuttaa niiden sijoittaminen arkipäivälle ja arkipäivään kuuluvat askareet. Työpäivä. Leipominen, tarjoilut, siivoaminen jne. Ihanan rentouttavaa.. Minulle tosiaankaan kiire tai kelloa vastaan puuhaaminen ei ole hyvä ystävä, se tekee minusta aivan hirveän hirmun. Toisaalta mieheni on tainnut alkaa osata suodattaa minua ja auttoi kyllä upeasti järjestelyissä!


Tarjoilunkin tuli ajanpuitteissa olla helppoa ja nopeaa. Joten suolasina suupaloina valmistin Fazerin rullarieskapaloja. Nämä ovat helppoja ja olen aiemmin näitä valmistanut erilaisilla täytteillä, tällä kertaa jo lemppariksi muotoutuneet kinkku-paprikarieskarullat. Kokeile toki itsekin. Ainoa huomioitava seikka on, että täytettä on tarpeeksi ja levität sen rieskarullan päälle ajoissa, että rieska imee kosteutta itseensä etteivät ole kuivia. Niinkuin nämä taisivat hiukan eilen olla.. yritys hyvä kuitenkin? ;)

Tarvitset näihin:
- Fazer rullarieskaa
- tuorejuusto (itse käytin paprikaa)
- ranskankerma
- kinkkukuutio
- paprika
- lehtisalaatti
- pippuria

 

Makeina suupaloina valmistin Rocky Road-makeisia hiukan erilaisena variaationa. Tein nämä herkut konvehtivuokiin sen sijaan että olisin perinteisesti laittanut levyksi ja leikannut siitä palasiksi. Ehkä ajatuksenani oli myöskin se, etteivät vieraiden kädet menisi suklaaseen. Nämä valmistin käyttämällä Fazerin sinistä suklaata sekä Pandan tummaa suklaata, 25g voita, pieniä vaahtokarkkeja ja riisimuroja. Todella helppoja nämäkin. Sulatat vain ensiksi suklaat ja voit omissa astioissaan, jonka jälkeen sekoitat ne. Lisäät sekaan vaahtokarkkeja ja riisimuroja kunnes massa on tarpeeksi kiinteää. Massaan voi halutessaan sekoittaa pähkinää, rusinoita, keksimuruja tm. Nämä olivat kuitenkin tehty minivaahtareista ja riisimuroista. Ja olivat vähän liian hyviäkin!Ja koska olin päässyt suklaan makuun ja sattumalta rakastan suklaata, päätin jatkaa leivontateemaa suklaan kanssa. Valmistin valkosuklaa-mustikkamuffinseja valkosuklaakuorrutteella. Kuorrutteen kanssa minulla meinasi käydä köpelösti ja ei näistä ihan niin kauniita tullut kuin ajatus oli, mutta makuhan se on tärkein - vai kuinka? :)

Ja olihan se pakko laittaa myös muita herkkuja sekä pienille että suuremmille suille esille. On nuo juustosnacksit sitten erikoisia, niitä ei todellakaan pitäisi laittaa yhtään suuhun tai niitä ei pysty vastustamaan. Ihan liian helposti niitä vaan laittaa yksi toisensa perään suuhunsa. Lisäksi nämä olivat hiukan paksumpia ja maukkaampia pekonilla höystettyjä, eli kyllä ne upposivat..Ja kyllähän sitä ostettavaakin kutsuilta löytyi. Ja monta juttua jäi vielä mietityttämäänkin, on se kaupanteko tehty helpoksi kun saa esittelijän kotiinsa ja vielä mieluisia vaatteita esille. Tytöt suorastaan kysyivät moneen otteeseen joko saavat tulla katsomaan ja kokeilemaan vaatteita, joten ovat kyllä tyttöjenkin suosikkeja - ei vain äidin. Vaikka eipä sillä, kehitysideana kutsuiltani lähti ajatus vaatteiden kokoluokan suurentaminen 170cm saakka. ;)

1 kommentti:

  1. Kiitokset vain emännälle! Oli kyllä niin ihania herkkuja, taas kerran :)
    Minun blogissa olisi sinulle haaste...
    http://sweettasteofliving.blogspot.fi/2013/10/11-asiaa.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3