tiistai 8. lokakuuta 2013

Hullua huumaa.

Hullut Päivät. Taas ne on täällä. Jostain syystä tällä kertaa hullaannuin kodinsisustamisen tuotteista ja onnekseni meillä ei ole Stockmannia paikkakunnallamme. Ja yritän pysytellä myöskin verkkokaupasta poissa. Silti tuo Stockmannin kuvasto säännöllisesti tupsahtaa postilaatikkoon eli kyllä sieltä aina jotain lähtee mukaan. Hullua huumaa nämä hullut päivät monissa aiheuttaa, kuulutko sinä niihin? 

Nappasin muutamilta sivuilta osoitteesta www.stockmann.fi  kuvia omista suosikeistani näiden hullujen päivien tarjonnasta. Erityisesti puukori meiltä onkin puuttunut, ja mieluusti Artekin valkoinen Kanto voisi olohuoneessamme takan luona sijaita. Oikein kaivattukin olisi. Lisäksi Marimekko fanina tuo rahi puhuttelee myös minua, erityisesti tuolla kivi-kuosilla. Me olemmekin päällystyttäneet verhoilijalla vanhan nojatuolin juurikin tuolla Kivi-kankaalla joten tuo rahikin istuisi hyvin olohuoneeseemme.. Hyviä argumentteja, eikö?


Lyhtyjä ei ole koskaan liikaa, joten ovellamme voisikin olla vastaanotaamassa lyhty "TERVETULOA" teksteillä. Eikä myöskään tuo Kartellin lamppukaan olisi pöllömpi, vielä kun se makuuhuoneen muutosprojekti on toteuttamatta. Ja sitä hitaammin se taitaa toteutuakin, mitä enemmän erilaisia houkutuksia tulee vastaan.. :)


Mutta, siinä se nyt olisi! Kartellin Combonibili! Tahtoisin niin kaksi tällaista makuuhuoneeseemme - onko nyt langettava vai vaan maltettava vielä? Miksi näitä houkutuksia ja pakkosaada-juttuja vain tulee kerta toisensa jälkeen vastaan?
Argh..


Löytyikö kenties sinulle omia suosikkeja näistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3