torstai 31. lokakuuta 2013

Halloween.

Tämä 31.10 on perinteinen Halloween juhlapäivä, niinkuin myös tänään juniorin esikoulussa. Onnekseni olemme hankkineet erilaisia vaatteita ja asusteita neidille, ja neiti saikin valita mieluisat vaatteet esikouluun. Ja tämän näköisenä sinne aamulla suunnattiin..Myös minä kokkailin tänään pieniä suupaloja. Mutta en suinkaan Halloweenia juhliakseni, vaan pidin tänään ne sovitut Partylite-kynttiläkutsut. Jostain syystä olikin vaikeaa saada ystäviä ja sukulaisia osallistumaan, mutta tunnelma oli lämmin pienemmälläkin porukalla. Itse tarjoilun suhteen päädyin nopeisiin suupaloihin, joiden tekemiseen ei juuri aikaa tarvinnutkaan.


Valmistin esimerkiksi pororucola-ruissipsejä..


.. sekä tomaattimozzarella-tikkuja..

Haluaisitteko että jakaisin ohjeen noihin ruissipsien valmistamiseen?Koska kutsut sijoittuvat jo näinkin lähelle joulua ja pikkujouluaikaa, niin tarjoilussa näkyi myös pikkujouluteema. Tyttöjen kanssa leivottuja pipareita ja tänään leivottuja torttuja kuuman glögin kanssa. Partylite-kutsuissa on helppoa emännällä, kunhan vieraille valmistaa hiukan jotain suupalaa niin esittelijä hoitaa kaiken. Melkoisen tavaramäärän kanssa meidän Partylite konsulentti Anni tänään saapui, ja hauskoja teemoja löytyi hänen somisteistaan. Ja kuulemma tyttöjen mielestä olivat myös hyviä - taisivatpa saada yhdet maistijaiset :)
Itse ihastuin kutsuilla palmikko-somisteisiin, jonne voi laittaa perinteiset tuikkukynttilät palamaan. Niihin kiinnitin heti huomioni, jo aiemmilla kutsuilla. Ja nehän oli itselle hankittava. Lisäksi nämä puhalletusta lasista valmistetut kyyhkyset näin jo joulupaketissa annettavana lahjana. Mukava ilta ystävien kera ja monta kupillista kuumaa glögiä!

2 kommenttia:

  1. Kiitos sulle! Sä se aina jaksat järkätä ja herkut on hyviä! Mäkin ihastuin noihin palmikkosomisteisiin, ja oishan siellä ollu vaikka mitä muutakin kivaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pääsit tulee! Ja olihan siellä vaikka mitä..:)

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3