keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Winter with Reima.

Aatokset ovat niin lasten talvivaatteissa, erityisesti juniorin. Miksi juuri juniorin? No yhtenä syynä on se helppous (vaikka ei enää niin helppoa olekaan) mutta neiti huolii kyllä aika hyvin vaatteensa, vaikka minä hankkisinkin ne ilman häntä. Juniorin vaatteissa arvostan talvivaatteiden kuoseja, hinta-laatusuhdetta ja kestävyyttä. Jostain syytä talvivaatteissa olenkin suosinut enimmäkseen Reimateciä, enkä suotta, olen aina ollut tyytyväinen. Reiman vaatteita perheessämme on ollut käytössä esikoisen syntymästä saakka (9v), välillä on kokeiltu muitakin mutta Reimat ovat kestäneet aina seuraavalle käyttäjälle. Joten talvivaatteena valinta tuntuu aika helpolta vuosien kokemuksien jälkeen. Esikoinen on taas sen verran iso jo, että on ehdottoman tärkeää saada kauppaan mukaan valitsemaan.

Kuten jo aiemmin olen maininnut, olin aivan myyty Molokidsin valikoimasta, mutta eipä sillä - Reima on taas yllättänyt! Ja todella positiivisesti, ensimmäisiä talvivaatteita nähdessäni olin jo aivan varma että kotiutan näitä kotiin. Ensimmäisen tuntuman Reiman talveen 13/14 sain JesperJunior myymälässä Jyväskylässä. Ja tällä hetkellä kun seuraa miten lastenvaatteiden hinnat vain nousevat, niin nämä Reiman vaatteet olisivatkin järkiostokset ennemmin kuin Molokidsit hinnan puolesta..

Olenkin koonnut muutaman kuvakollaasin Reiman sivulta kuvia lainaten. Kuvat ovat hyvinkin tyttöjen talvivaatekeskeisiä, koska itselläni on vain tyttöjä. Mutta aivan mahtavia juttuja löytyy pojille! Kun lapset kasvavat, haalarit jäävät pois käytöstä - vaikka ovatkin todella näppäriä, ja itse olenkin koonnut pääasiassa takki ja housusettejä näihin kuviin.

Kuvat on lainattu reima.fi sivustolta.

Reiman talvi on mukavan värikäs asusteita myöten. Erilaiset neulepipot ovat Reiman mallistossa vahvoina. Ja muutoinkin talvivaatetuksessa värisävyt tälle talvelle ovat raikkaita, värikkäitä ja jopa jollain tavalla Ticketin tyylisiä. Oletko samaa mieltä? Mitä tykkäät mallistosta? Onko sinulla kokemusta Reimasta? Oletko jo tutustunut Reiman kotisivuihin, tai verkkokauppaan?

Syyskuun ajan voi hakeutua myös Reiman testiryhmään " TEST PATROL" täälläReima etsii 3-10 vuotiaita lapsia testiryhmään, jolloin valittu joukko saa testiin paketin talviulkoiluvaatteita.  Jos kiinnostuit, ehdottomasti hakemaan. :)

2 kommenttia:

  1. Vitsi, kun me ollaan liian pieniä vielä tohon testiryhmään. Oisin ehottomasti kyllä hakenut siihen. :) Ihan kivoja kyllä noi sun poiminnat Reiman mallistosta. Ite tykkäsin eniten tosta ekan kuvan takista. Aivan ihana! :)

    VastaaPoista
  2. No lohdutukseksi niitä testiryhmiä on tasaisesti hakusessa :)
    Joo ihania noi takit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3