torstai 26. syyskuuta 2013

Syksyn hiukset.


Onneksi tänä vuonna oli mainiot vadelmakelit, ainakin vadelmia oli puskat tulvillaan. Kävin myös itse vadelmaa poimimassa lähiseudulla ( + hoitelemassa käteni raadellun näköisiksi ) ja tätini myös avusti melkoisen määrän vadelmia pakkaseen. Vadelmat olivat myös varsinaisen suuria tänä vuonna. Meidän perheen herkkua onkin vadelmat ja niistä valmistettu rahka. Itse tykkään kuitenkin visuaalisesti helpostakin herkusta tehdä näyttävämmän..

Nyt tällä viikolla ulkona kelit ovat totisesti muuttuneet lämpöisestä suorastaan hyiseen kylmään. Talon seinien sisällä tuo kylmä ilma ei haittaa lainkaan, onkin suorastaan ihanaa iltasella sytytellä kynttilöitä palamaan ja laittaa takkaan tulet. Jostain syystä kuitenkin olen takan lämmittämisen suhteen mielestäni melko super, mutta jostain syystä muut moittivat minun lämmittävän kodin vähän liian lämpöiseksi. Höpö höpö, kyllähän minua sisällä jo 21 asteessa palelee.. Onko muita samanlaisia lämpöhulluja?

Toisaalta omakotiasujana tiedostan myös asian toisen puolen, että parinkin asteen pudotuksella voisi olla suuri vaikutus lämmityskuluihin. Mutta kunhan puita riittää, niin minä olen tyytyväinen ja kotonamme on lämmin. :)


Viime viikolla ulkona tarkeni näissä varusteissa, ja aurinko lämmitteli. Nappasinkin omista murusistani muutaman kuvan syksyn viimeisinä lämpiminä päivinä. Tällä viikolla on totisesti saanut aloittaa pukeutumisen niistä sukista - voi pojat, miten vaikeaa se minulle onkaan.. Mutta sukat jalkaan ja kunnon takki päälle. Tyttöjenkin pukeutumiseen on joutunut eri tavalla asennoitumaan, huolehtimaan että on hatut ja käsineet mukana. Ja voinpa kertoa, että maa todellakin on aamulla kylmä! Kokeilin meinaan tänään aamulla Zorroa takapihalla ulkoiluttaessani, että paljain jaloin nurmi on todella hyisen kylmä..


Mutta siis, pitkät hiukseni tosiaan lähti. Olen aiemminkin tehnyt vastaavan tempun, leikkauttanut pitkät hiukset lyhyiksi. Oikeastaan tehnyt parikin kertaa. Vitsailinkin kampaajalleni, että mitäpä jos räväytetään mun hiuksiin Miley Curuksen tyyliä - sivut koneella ja päälle pidempää. Tällä kertaa kuitenkin päädyimme aika klassiseen, naiselliseen polkkamalliin. Pituuden suhteen olin avoin, mutta aikalailla ajatuksemme kohtasivat kyllä. Tykkään mallista ja ainakin tällä hetkellä se toimii piikkisuorissa hiuksissani mainiosti! 


Pahoittelen kuvien huonoa laatua, mutta jospa näistä kuvista uusi tukkani kuitenkin tulisi ilmi. Osa kuvista on napattu "työtoimistossani". :)


Mitäs mieltä olet?

HUOM!
Vielä tänään voimassa (to 26.9) yhteistyöedut Pikku Stellan kanssa ( www.pikkustella.fi ) :
 
* koodilla pakkomielleblogi saat 25% alennusta
normaalihintaisista sisävaatteista
 
* koodilla PMBLOGI saat 20% alennusta
talven ulkoiluvaatteista.

12 kommenttia:

 1. Nyt olitkin just tehny postauksen näistä hiuksista, kun tuonne kommentoin, että laita vaan kuva. :) Noh, mutta hyvälle näyttää!

  VastaaPoista
 2. Sopii sulle tosi hyvin! :) Kiiltääkin niin kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Ja kiiltää se, Wellan Illumina-värit on ihan luxusta kiillon ja fiiliksen suhteen :)

   Poista
 3. Upea tukka kauniilla :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis malli, sopii sinulle ja väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Väri on sama kuin pitkässä mutta kuivat latvat poissa ;)))

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3