lauantai 21. syyskuuta 2013

Rain rain.

Syksy ja syyssateet.

Mulle on tosiaankin konkretisoitunut syksy tuoreena koiraihmisenä hetkessä. Ulos on mentävä, olipa millainen kaatosade vastassa. Tänä iltana sellainen todellakin oli vastassa - vettä tuli kaatamalla! Jopa Zorro arasteli sateessa, pakolla jouduin houkuttelemaan vähän matkaa. Sateet on se juttu, mikä ei ole minun juttuni ollenkaan syksyssä. Ja todellakin, ne kumisaappaat puuttuvat edelleen. Nyt tsekkaan Crocsin valikoiman ja luulen että nappaan sieltä kevyet yksilöt syksyksi pahimmille ilmoille jalkaani. Tämä Crocsin kesäkengät puolestaan taidan laittaa ensi kesää jo odottelemaan..

 


Ja tosiaan pyörähdin tänään esikoiseni kanssa kaupungilla, ja vähän jotain lähti taas lapsille syksyksi mukaan. Onnekseni sitä mukaa kuin vaatekaappiin tulee uutta vaatetta - vanhaa lähtee myös kiertoon, niin myös tänä aamuna kun tuttava kävi nappaamassa reilun pinkan pieneksi jääneitä vaatteita omille lapsilleen. Mutta eipä sillä, varaston hyllyllä olisi vielä sinisiä Ikean kasseja pullollaan vaatteita. Kun vain jaksaisi kirpputorille viedä tavaraa, eikä se vieminenkään mutta se hinnoittelu ja pöydän siivoaminen ja ja..
Kuinka sinä kierrätät lasten vaatteita?


Syksyn sateiden aikaan onkin ihana sytytellä kynttilöitä seinien sisäpuolella ja laittaa takkaan tulet. Kummasti näistä saa sitä rauhoittavaa fiilistä ja lämmön tuntua. Itse huomasinkin, että Partylitelle on tullut taas syksyyn kaikkia ihania uutuuksia kynttilöihin ja somisteisiin. Ja tietenkin sattumalta olenkin perjantaina menossa ystäväni luokse Partylite-kutsuille.. ja liekö enemmän sattumaa, että muutama juttu onkin mielessä mitä voisin harkita. Oletko sinä jo tutustunut syksyn/talven Partylite kuvastoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3