perjantai 27. syyskuuta 2013

Partylite & New shop.

Kävin tänään Partylite kutsuilla, enkä ihan pystynyt vastustamaan kynttiläkiusausta vaikkakin minulla Partylitejä löytyykin jo ennestään mukava valikoima kaapista. Syksyn / talven kuvastossa oli kaikkea mukavaa uutta tummiin iltoihin. Joko sinä olet tutustunut uuteen kuvastoon? Tästä pääset kuvastoon. Itse ihastuin kuvaston sivulla13 olevaan "Just Desserts- kynttiläpurkkiin" jossa tuoksuna oli ihana vaahtokarkki-piparminttu. Aivan liian ihana tuoksu, ja purkkikin oli hyvälaatuinen - eli kun kynttilä on poltettu, purkki tulee käyttöön. Vitsailimmekin että pitäisi ottaa kerralla 6 kappaletta tuoteita niin hyvät tarjoilumaljat olisivat nuo purkit jatkoa ajatellen.. :) Mutta mites se on mahdollista, että suostuin kuitenkin pitämään myös itse kutsut talven aikana? Ehkäpä siihen vaikutti kutsujen järjestäjän saama emännänlahja..?!


Kuva lainattu Partyliten sivuilta.

Saimme ystäväni kanssa samalle illalle kutsut uuden liikkeen Kutsuvieras-iltaan. Uusi liike avattiin Jyväskylässä, nimeltään Plico Accessories. Liike sijaitsee Jyväskeskuksessa. Liike tarjoaa laadukkaita, ihania uniikkeja laukkuja, koruja, huiveja ja kelloja. Laukkuja oli nahkaisena ja muutoinkin valikoima oli sekoitus massamuodista ja luxuksesta. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka ja hinnoittelu tuotteissa oli vain positiivinen yllätys! Ystäväni bongasi upean mustan nahkalaukun itselleen - eikä hintaa jäänyt kuin satasen verran. Itse puolestani bongasin uuden huivin sekä korusetin.

Ensimmäisenä silmääni pisti tämä kaunis nyörirannekoru. Joka muuten oli tarjouksessa hintaan 5,90€! Eikä normihintakaan ollut päätä huimaava, 9,90€. Mitäs tykkäät?Lisäksi tietty bongasin samaan sarjaan kuuluvan nyörikaulakorun. Emmin tovin tämän kaulakorun kanssa, onko se liian suuri minulle mutta yksityiskohtana pelkistetyn paidan kanssa tämä toimii. Tämänkin korun lähtöhinta oli 11,90€. Mielestäni edullisia ja näyttäviä tähän hintaluokkaan, eikö vain?Kuten mainitsin, ostin myös huivin samalla reissulla. Tämä oli ystäväni mielestäni aivan minun näköiseni ja yksi kappale oli näitä liikkeessä, joten olihan se otettava mukaan. Huivi on pitkä ja leveä malliltaan, ja pähkäilenkin että ompelenko huivin päät yhteen ja teen näin tuubihuivin. Toisaalta tällä saa kivasti ilmettä tällaisenaan ja sitä pystyy solmimaan monella tapaa kaulaan. Tämä huivi on miellyttävää materiaalia ja hinta oli 9,90€.Mitäs mieltä olet
ostoksistani?

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3