sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Mutakakkua ja talvea.

Hei vaan!

Melkoinen hiljaisuus blogissani onkin ollut, jostain syystä en ole löytänyt aikaa istahtaa koneen ääreen. Pelkästään ajatus kuvien lataamisesta ym on tuntunut liian vaivalloiselta, mutta ehkäpä se tästä taas.. Olen jo tovin pähkäillyt talvea varten tytöille vaatteita ja asusteita, sattumalta silmääni pisti tämä takki! Ja vieläpä löysimme oikean koon ( 6v neidille 8v-tarkoitettu koko..)!Takki sopii mainiosti pinkkien Reimatecin toppahousujen kanssa talveen. Ostin jo kertaalleen ihanat ruskeapohjaiset toppahousut, joissa oli pinkkiä kuviota vahvasti - mutta ongelmana oli löytää oikeanlainen takki siihen. Löysimmekin jopa yhden vaihtoehdon, ruskean takin, mutta sekin oli poikien malli niin piti miettiä muita vaihtoehtoja.. ja sanoisinko että tämä nykyinen setti on kyllä enemmän sitä neidin tyyliä, ja luonnetta ;)

Ennestään meillä on myös Reiman setti talvea odottamassa, jostain käytännöllisyyden syystä onkin hyvä olla kaksi pukua. Muutoin mielessäni oli hankkia Molokidsin uusi pipo, ja erityisesti tietty malli... löysin sellaisen jopa Sokoksen valikoimasta, joten ei tarvinnut tarttua verkkokauppojen valikoimiin (ja siellä oleviin houkutuksiin).

Ostin syksyyn ja ensipakkasiin Reimatecin kengät, näillä mennään vesikelit ja kylmenevät aamut ennen lumia. Mitä mieltä olet hankinnoistani?

Juniori kysyikin viikonlopun aikana, koska tulee lunta. Kovasti siis odotamme talvea täällä! Ja pihalla onkin mukavaa puuhata syysjuttuja ja laittaa pihaa valmiiksi talvea varten, naapuritkin laittoivat jo puutarhakalusteet talvisäilytykseen - kaipa se itsekin pitäisi ryhdistäytyä. Talviharrastuksia odotammekin kovasti, esikoinen jatkaa luonnollisesti jäähallilla mutta juniorin kanssa käymme myöskin luistelemassa. Sekä koko perhe harrastamme laskettelua, joten rinteeseen on heti lumien tullessa päästävä.

Sunnuntain iloksi leivoin pitkästä aikaa koko perheen herkkua, Mutakakkua! Tämä mutakakku onkin helppo valmistaa ja äärettömän hyvää! Voiko sunnuntaita mikään muu kruunatakaan kuin lämmin kakku kera vaniljajäätelön?

Mutakakun olen valmistanut perinteisesti Fazerin mutakakku-ohjeella. Tätä herkkua meillä rakastaa kaikki!

Ps. Jatkossa blogissani näkyvissä kuvissa saattaa olla uudenlainen näkökulma, koska esikoiseni on uuden kameran hankinnan myötä innostunut myös kuvailemaan, ja lopputulokset miellyttävät minunkin silmääni.. ;)

7 kommenttia:

 1. Mutakakku ja vaniljajäätelö, ei voi parempaa olla.

  VastaaPoista
 2. Niin ja kiva toppatakki, sopii hyvin värit toisiinsa (housut, kengät ja huivi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mutakakku on kyl ihan parasta, muttei mitään kovin kevyttä ;)))

   Poista
 3. Heh, me tehtiin myös mutakakku. Olet oikeassa ei sitä paljon voi syödä, kun tulee jo ähky.

  VastaaPoista
 4. Mahtavan näköinen mutakakku :) Täydellinen herkku!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3