sunnuntai 1. syyskuuta 2013

All inclusive.

Olipa työmatka. Väsymys on painanut koko tämän päivän, tiukat kokousaikataulut ja iltajuhlat tuntuvat todellakin. Vielä kun kokoukset vedetään englannin kielellä, se vaatii keskittymistä aivan eri tavalla. Kaikenkaikkiaan kuitenkin reissu oli puitteidenkin puolesta onnistunut. Hotellimme Rigassa oli Baltic Beach Hotel. Hotelli oli aivan ihanalla paikalla Jurmalassa merenrannalla, kymmeniä kilometriä jatkuvan pehmeän rantahiekan vieressä. Ja tosiaankin, kastoin ne varpaat mereen - tai voisiko sanoa että lähes koko nainen kastui vaatteet päällä ranta-aktiviteeteissa, mutta se ei menoa haitannut. :)

Tällä(kään) reissulla ei tarvinnut omaa rahapussia juurikaan käyttää, vaan kaikki kuuluivat tähän kokonaisuuteen. Ruoka oli hyvin lihapitoista ja juotavaa oli mielin määrin tarjolla, itse kuulun siihen porukkaan joka ei sitä puolta osaa juurikaan hyödyntää. Jostain syystä alkoholin käyttäjänä minä olen hyvin huono - tuskin käytän ollenkaan. Oikeastaan tällä hetkellä onkin yksi siideri, mistä tykkään. Ja kuohuviini, se on lempparijuomaani - kunhan se vain on makeaa.. :)

Rannassa olikin ihanat maisemat, kaunis auringonpaiste ja siellä todellakin sielu lepäsi. Vaikkakin tämä Rigan reissu olikin työmatka, mutta saimme nauttia useaan otteeseen auringonsäteistä. Ja täytyy mainita, että tuo rantahiekka oli harvinaisen pehmeää ja merivesi oli pitkälle todella matalaa.

Oletko sinä käynyt Jurmalan kauniissa maisemissa?
Kassi - Holly&Whyte
Paita - Holly&Whyte
Housut - H&MEnsimmäisenä iltana vietimme grillijuhlat rannassa sijaitsevassa juhlateltassa. Juhlateltta oli koristeltu kauniisti ja ruokaa jälkiruokineen oli monen sorttista tarjolla.
Itse pukeuduin vaaleanroosan väriseen pitkään mekkoon, joka oli löytö H&M:ltä. Hiuksiini tein reilun tupeerauksen koko pääliosaan ja kampasin sen taaksepäin poninhännälle. Tummissa hiuksissa ja näissä kuvissa kampaus ei kyllä näytä olevan yhtään edukseni, mutta puolestaan pitkä mekko olikin illan tunteina hyvä valinta, kyllä sieltä mereltä tuleva kylmä tuulahdus sai minutkin siirtymään lämpöisimpään paikkaan juhlateltassa.. Lämmittimen viereen :)


Hotellihuoneessamme oli kaksi terassia, toiselta oli mahtavat näkymät merellepäin ja sainkin tallennettua upeita otoksia mereltä. Lisää kuitenkin luvassa tästä upeasta paikasta, jossa olin sattumalta ensimmäistä kertaa. Nyt saunan puhtaana ja väsyneenä taidan kömpiä Nukkumatin matkaan,

Hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Upean näköinen paikka, wau! En ole koskaan vielä päässyt käymään, mutta haaveena olis kyllä tuonne päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella. Ja esimerkiksi Airbalticilla oli aika edullisiakin lentpja, vink vink ;)

   Poista
 2. Siis upea paikka! Määkin haluun! :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava mekko ja sä oot niiiin nättinä!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3