maanantai 19. elokuuta 2013

Weekend pics.

Viikonloppu hujahti taas ihan liian nopeaa. Muutamia otoksia ennätin viikonlopun tunnelmista ottamaan. Vietimme viikonlopun perheen kesken, ja valmistimme kotia koiranpentua varten. Lähinnä siivosimme siis kodinhoitohuoneen pojun huoneeksi, jonka oviaukossa on myös lapsiportti kiinnitettynä nyt aluksi. Ajatuksenamme on siis että yksin kotona ollessaan poju olisi kodinhoitohuoneen puolella. Kiinnitimme varalta kaappien oviin myös lapsilukkoja, jottei koiruus pääse kiusaa meille tekemään.. :) 


Viikonloppuun kuului myös esikoiseni jäätreenejä, joita olimme juniorin kanssa seuraamassa. Minä taisin pari kyyneltäkin ilosta ja ylpeydestä hallilla tiputtaa..
Kävimme myös juniorin kanssa leikkipuistoilemassa sekä jäähallin lähellä sijaitsevalla lammella istuskelemassa, kunnes löysimme itsemme keskeltä sorsalaumaa. Ja neitini tuntuu pelkäävän lintuja, mutta en tiedä pelkääkö yhtä paljon kuin äitinsä ja onkin todella vaikeaa yrittää esittää että ei ole mitään hätää..Viikonlopun perinne on myös ruokakaupasssa käyminen, ja viikonloppuna tapanamme on vähän herkutella. Nyt mukaamme lähti grilliherkkuja sekä lempilakujani. Nämä lakut tuntuvat kyllä maistuvan muillekin perheessämme yhtä hyvin..
Eikö olekin muuten aika söpö yhdistelmä, pitsihame ja tennarit! Ihan pikkuneidin itse valitsema tyyli! Hame oli löytö H&M alennusmyynneistä, hintaa ei tainnut kovin montaa euroa olla. Kirsikkapaita on viime kesän Benettonin mallia, ja kengät tilasin keväällä Stockmannilta. Eikö olekin ihan söpö kokonaisuus? ;)Viikonloppuna oli jo ajatukset syksyssä, ja virittelin lyhtyihin hieman matkamuistoina etelän lomilta kotiutettuja simpukoita ja valkoisia kiviä. Siivosimme myös ulkovarastomme talven polttopuita odottelemaan. Eikä lienee suurena yllätyksenä itsellenikään tullut se että varaston hyllyt ovat pulloillaan lasten pieneksi jääneitä vaatteita - ehkäpä kirpparin aika?!


Kyllä se on vaan todettava että viikonloput ovat niitä elämän helmiä. Viikonloppuisin on aikaa puuhailla kaikenlaista, mutta miksi viikonloput menevät aivan liian nopeaa?

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3