torstai 8. elokuuta 2013

Vanhoja löytöjä.

Loman jälkeen vaikeinta arjessa on ollut aamuheräämisten ja aikaisien nukkumaanmenojen lisäksi vaatetus. Se mitä kesäloman jälkeen laittaa päällensä. Kesäloma tuli viipotettua rennoissa kesävaatteissa ja kotona ulkona bikineillä.. Jostain syystä on tullut kaiveltua vaatekaappia hiukan syvempää ja sieltä on löytynyt vuosien varrella kertyneitä muutaman kerran käytettyjä juttuja, kuten esimerkiksi tämä beige tunika satiininomaista kangasta. Tässäkin vaatteessa on jännästi noita rusetteja..

Arjen alussa myös niin-hyvät jalassa- olevat Vagabondin avokkaani tekivät tenät, toinen korko irtosi, joten on myös kenkäkaappia tullut kaiveltua. Jostain syystä sitä vain kiintyy tiettyihin vaatteisiin / kenkiin, ja käyttää niitä enimmäkseen. Ja nyt kun olen tottunut vaihtelemaan kenkiä, niin Vagabondin kengilläkään ei ole ollut vielä mitään kiirettä suutarille. Kuitenkin yksi puutos kengissäni on, uskokaa tai älkää, minulla ei ole omia kumisaappaita! Ruohonajossakin tykkään käyttää Crocsin avokkaita tai mieheni kumppareita, joilla myös marjastusretket sujuu hyvin. Mutta ehkäpä kyllä pitäisi harkita niitä omia kumisaappaita syksyn varalle, ehkäpä haluaisin kevyet Crocsin kumisaappaat jalkaani. Onko sinulla kokemusta Crocsin kumisaappaista? Tunika - Vero Moda
Legginsit - H&M

Onpa todellisen huono otos, tai olenpa todellisen huono viherpeukalo. Epäonnistuin kuvassa näkyvien kesäkukkien kanssa, kun jätin ne sateen armoille. Kukkaruukku oli piripinnassa vettä kun huomasin tilanteen, kukat hiukan nuukahtivat, mutta jospa ne siitä vielä toipuisivat. Ihan kaikki eivät näytä kuolleen, joten jospa en menetä toivoa vielä näiden kukkien suhteen. En meinaan millään tämän hetkisen mielentilan suhteen haluaisi laittaa syksyisiä juttuja vielä..

Toisaalta olen sisätiloissa pärjännyt hyvin orkideoiden kanssa, ja uusin tulokas, miniorkidea, on myös kasvattanut kaksi kukkavanaa. Ja muutoin jokaisessa orkideassa on kukinnon alkuja, eli kohta on valtavan paljon valkoisia orkidean kukkia meillä! Ihanaa! Orkidea on kaunis, herkkä ja hauras kukka, joita minulla on ollutkin useiden vuosien ajan ja yhtään en ole (vielä ainakaan) onnistunut kuolettamaan. Muutoin sisällä meillä ei tällä hetkellä muita kukkia olekaan. Aiemmin oli myös muita ikivihreitä isoissa ruukuissa, mutta jostain syystä toistuva lapsien varoittelu kukkaruukuista sai jossain vaiheessa multaisen käänteen.. ruukku kaatui ja tietenkin kaikki meni pitkin poikin. Ja toisaalta on helppo keskittyä myös yhteen kasviin, koska orkideoille onkin omat hoitoaineensa sekä kastelurytminsä. Jotain muutakin kasvia tekisi mieli kokeilla, olisiko sinulla ehdottaa jotain kasvia orkideoiden kaveriksi?


4 kommenttia:

  1. Orkideat on meillä ainoita kukkia, leikkokukkien lisäksi. Orkidea on upea! En ole viherpeukalo joten vinkkejäkään ei ole :) Anopinkieli on mun mielestä todella kaunis ja pitäisi olla helppohoitoinenkin, mutta nekin sain kuolemaan taannoin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin anopinkieli meillä oli, mutta ruukut oli lasten tiellä :D Kiva että muitakin orkideoiden kasvattajia löytyy!

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3