torstai 15. elokuuta 2013

Uhmaa tiedossa.

Voihan eskarilaisen uhma! Voi sitä "tylsyyden" ja "tyhmyyden" määrää neidin mielestä. Kerroin tänään esimerkiksi siivonneeni niin vastalause oli: "ei näytä yhtään siistiltä!". Jep, voi tätä ihanuutta. Onneksi monesti nämä uhmakaudet menee eri tahtia neideilläni, sepä olisikin jos kumpikin yhtä aikaa olisi vahvassa uhmassa. Koska neiti aloitti esikoulun, on melkoista uhmaa meinannut tulla siitäkin että moneltako neiti haetaan. Kun on eskarissa niin eskari päättyy klo12. Mutta äidin työt eivät vielä silloin pääty.. Ja välillä kuulutan perään sitä jaloa taitoa olla itse aikuinen, ettei lähde mukaan kiukutteluun. Välillä kiistämättä tuntuu aikalailla siltä ettei työpäivän ja kodin pyörityksen jälkeen meinaa oma jaksaminenkaan kaikkea jaksaa..

Meidän neideillä on aika pitkät hiukset, esikoisella on jo pelkästään jääharrastuksen ja kampauksienkin vuoksi suotavaa olla pitkä. Juniorilla on aina ollut vahvempi tukka, ja sitä saa kauniisti laittaa - mutta kotona ponnarit lähtevät ja niitä löytyy sieltä sun täältä kotoa. Ja yleisesti ottaen ne ovat aika katoavia meidän neideillä, ja vieläpä kun heidän omat loppuvat / katoavat - käydään käsiksi äidin ponnareihin! Lopputulemana siis että kaikilta perheen naisilta kadoksissa ponnarit. Jee! Kuitenkaan hiusten aukiharjaaminen ei ole ollut mieluista hommaa, mutta siihenkin on löytynyt suuri apu. Tangle Teezer! Juniori on innostunut itse harjaamaan hiuksensa omalla harjallaan ja esikoiselle piti hankkia samanlainen harja. Olisikin oikeasti suotavaa olla kaikilla oma harja, ja meillä harjoja on uusittukin useasti mutta luulen että näistä Tangle Teezereistä eivät tytöt hevillä luovu. Korkeintaan vaihdamme värimaailmaa. Nämä harjat ovat helppoja puhdistaa eikä ne tosiaan tukista vaikka olisikin takkuja.
Onko sinulle nämä Tangle Teezerit jo tuttuja?


Koska kuulun siihen ihmisryhmään, joiden on pakko saada ja tehdä asioita, ja mieluusti niinkuin ihanjustheti, niin näinhän siinä kävi että yksi syksyinen kukka löysikin jo tiensä terassillemme.. Ja oikeastaan näyttää uhkaavasti siltä, että sadeilmat ovat tainneet ainakin osittain tuhota kesäkukat. Kohta voi siis tosiaankin hyvällä omalla tunnolla ottaa kesäkukat pois ja päivittää pihalle syksyä..
Iloista syyspäivää!

2 kommenttia:

 1. Inhottavaa kyllä tuo uhma! Voin vaan kuvitella miten sua otti päähän, kun olit siivonnut ja toinen sanoo ettei siltä näytä. Noh, onneksi sen voi jättää sinällään omaan arvoonsa. :)

  Empäs ookkaan törmännyt tuohon harjaan. Pitäsköhän hommata sellanen itellekkin, kun kohta vois uuden harjan ostaa muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan, sopii oikeastaan kaikenlaisille hiuksille. Pidennyksille myös. Meillä ollut jo pidempään mutta nyt vasta päivittäisessä käytössä kun tykkään vaihdella harjoja ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3