lauantai 17. elokuuta 2013

Talvivaatepähkäilyä.

Syksy saa minussa aikaan kummallisia asioita. Alan jo miettimään hyvin ajoissa talvea. Vastahan täälläkin hiljattain mietin itselleni takkia ensi talvelle, enkä muuten ole senkään asian suhteen yhtään edennyt. Kyllähän sitä kerkeää. Mutta entäpä lasten talvivaatteiden tilanne? Joko se alkaa minua mietityttämään? Kyllä.. Ja jo tänään ( ja aamulla tietenkin!) aloin pohtimaan tyttöjen talvivaatteiden tilannetta. Tytöt reippaasti sovittivat viime talvisia ulkovaatteitaan ja samalla tarkastettiin mitä menee uusiksi. Jotenkin aiemmin nautin siitä ostamisen ilosta, kun tytöt olivat pienten lasten iässä - vaatteetkin olivat silloin pienemmissä hinnoissa.. ;) Vai onko minun vaatemieltymykseni vuosien varralla muuttuneet niin paljon? Tuskinpa. Jotenkin tuntuu, että vuosi vuodelta ulkovaatteiden hinnat nousevat. Oletko sinä samaa mieltä?

Koska meillä ei enää olla haalari-iässä, voi katsella monenlaisia vaihtoehtoja urheiluliikkeidenkin valikoimista. Kuitenkin omia lemppareitani ovat vuosien mittaan olleet Reimatec, Ticket to Heaven, Molokids.. Nyt kuitenkin tälle talvelle on tulossa kaikkea aivan liian ihanaa! Molokidsin talven mallisto on aivan liian mahtavan ihana, että voisin ostaa sieltä ihan kaikkea meidän osoitteeseemme! Kuitenkin nyt meidän tyttöjen kokoiset takkien hinnat lähtevät 170€ ylöspäin niin se on selkeä jarru.. Ihania ne ovat kyllä, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

Eikö olekin aika ihania?
Kuvat- Babyshop

Myöskin Reiman talven mallistoon pääsin tutustumaan JesperJunior-liikkeessä, jossa osa oli jo nostettu esille ja osa oli vielä tulematta. Eipä sillä - olen aina liputtanut Reiman puolesta ja tämän talven osalta sen mallisto onkin yhtä huumaava kuin Molokidsin! Vielä en Reiman omilta kotisivuilta bongannut talven mallistoa, mutta blogimaailmassa niitä onkin jo aika mukavasti esillä. Itse ihastuin pariinkin kuosiin, ehkäpä pakko on käydä vähän liikkeessä kurkkimassa uudelleen. :)

Joko sinä olet alkanut miettimään
samoja juttuja?

4 kommenttia:

 1. Täällä pähkäillään ihan samoja juttuja! Pitää olla ajoissa liikkeellä koska meillä lapset ovat pieniä ja kokoja on vain tietty määrä. Reimalla oli todella ihania kuoseja ja malleja. Itse ihastui erääseen keltaiseen takkin. Poika taitaa taas saada ripauksen väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Reimalta tulee makeita juttuja! Ja se on totta, pienet koot menee nopsaan. Täällä onneks alkutalvi pärjätään ( niinku aikuisten oikeesti) mutta viimeistään alesta sitten uutta ;)
   Kiva kun pistäydyt blogissa, tervetuloa uudelleenkin! <3

   Poista
 2. Olipas kivoja pipoja ja muutenkin kaikki oli tosi kivoja! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3