keskiviikko 28. elokuuta 2013

Rigaan.

Työmatka lähestyy, se olisi tällä kertaa lähtö Rigaan huomenna aamulla. Jostain syystä pakkaaminenkin meinasi jäädä viime tingalle, ja sitten olikin lento Tikkakoskelta kohti Helsinkiä. Huomenna olisi aikainen lähtö puolestaan Rigaan. En ole koskaan käynyt Rigassa, joten innoissani lähden tutustumaan tähän paikkaan. Meillä on aktiviteettia luvassa myös meren rannalla, joten pääsen tällä kertaa upottamaan varpaani myös meriveteen. Myös gaalapuku/puvut ovat pakattuna laukkuuni, molemmat siis todellakin, koska en osannut päättää laittaisinko pitkää vai lyhyttä mekkoa.. Mitä mieltä sinä olet? Laittaisinko lyhyen vai turvaudunko pitkään mekkoon?

Rigassa hotellimme on Balticbeach, joka on ihan meren rannalla. Kaikenkaikkiaan hotelli itsessään tarjoaa jo paljon kaikenlaista, saapa nähdä ennättääkö pulahtaa Spa-osastolle tai muuta..
Löysin tänään Lindexiltä ihanan valkoisen "Holly&Whyte" laukun, jota olin aiemminkin katsonut mutta nyt päätin sen napata matkalle mukaan. Laukkuun sujahtavat näppärästi tietokoneeni ja ipadini myös. Aiemmin olin hankkinut bleiserin kanssa valkoisen topin ja pitkänmallisen korun Veromodasta.

Esikoiseni varmasti auttaa Zorron hoidossa kotona, joten pystyn lähtemään huojentuneena reissuun. Niin ja mieheni on myös loppuviikon "isyyslomalla" Zorron kanssa.. :)


Sain tänään kävelykadulla Salsastudiolle tutustumislapun, jolla pääsee 26.8-2.2 tanssitunnille 5€:lla. Tähän aion kyllä todellakin tarttua. Olen yrittänyt pähkäillä uutta harrastusta, koska salille meno ei vain ole enää se minun juttuni. Ja toisaalta juokseminenkaan ei anna ihan sitä koko iloa liikkumisesta. Harrastin erityisesti nuoruudessani vahvasti tanssia, joten tämä tuli hyvään saumaan. Ryhmäliikuntatunneillakin Zumba on ollut yksi suosikkejani, joten ainakin lajitarjonta on juuri minun makuuni. Zumbaa, Salsaa, Reggaetonia, Streetdancea ja Bollywoodia. Bollywoodia! Sinnekö siis?
Onko sinulla kokemusta SalsaStudiosta?


Iloista loppuviikkoa!

3 kommenttia:

  1. Mää muuten bongasin sun ja tyttö yks päivä keskustassa! Mun piti kommentoida asiaa aiemmin, mutta nyt muistin vasta. Menitte meidän edellä liukuportaisiin Forumissa. :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja hyvää reissua! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3