maanantai 5. elokuuta 2013

Puppy.

Eilistä sunnuntaita olikin odotettu. Luvassa oli jotain ihanaa Tampereen suunnalla. Lupasin aiemmin kertoa mitä ihanaa olikaan tiedossa..

... koiranpentu! <3

Kyllä, meille on tulossa koiranpentu. Ihana Coton de tulear- koiranpentu. Pentu on syntynyt lähes tasan neljä viikkoa sitten. Nyt mielessä pyörii oikea nimivaihtoehto tälle pienelle ihanuudelle ja kaikenmaailman hankinnat. Jotain hankintoja onkin tässä kesän aikana jo tullutkin tehtyä. Tämä uusi tuleva perheenjäsenemme on poika. Meitä epäonnisti aiemmin kesän alussa, kun odotimme jo silloin Jyväskylän seudulla itsellemme koiranpentua saman rodun pentueesta ja pahimpaan kuumeeseen tällöin saimme ultrakuvankin ihasteltavaksi, mutta emolle syntyi vain tyttöpentuja. Ja tietenkin olimme saaneet päähämme että haluamme nimenomaan poikakoiran. Joten etsintä ja odotus jatkui, ja vihdoin se tärppäsi. Nyt pääsimme ihastelemaan näitä kilon painoisia pikkuisia koiranpentuja. Suloisia mutta oi niin pieniä ja hauraita olivat vielä, vaikkakin osa kovasti tuli tuttavuutta tekemään - erityisesti eräs tyttöpentu. Meidän pojumme oli kasvattaja nimennyt Zorroksi, joka oli pentueen toiseksi pienin kokonsa puolesta mutta kovasti kävi sormeani nakertamassa jo - vaikka hampaaton olikin vielä.


Paluumatkalla Jyväskylää kohden päätimme pysähtyä upeassa auringonpaisteessa nauttimaan Korpilahden satamaan jäätelöt. Kaunis satama ja isot jäätelöt! Ja mikä ilma - satamassa oli reilusti porukkaa terassilla ja kovasti näytti pitsoja liikkuvan ohitsemme nälkäisille - eipä sillä, niin hyvältä ne pitsat näyttivätkin että ehkäpä joku kaunis ilta voisi mennä samoihin puitteisiin pitsalle. Vesi ja aurinko ja laivat. Ihanuutta.

Me lähdetään nyt vähän ostoksille pikkupoikaa varten! Moido!

4 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3