lauantai 3. elokuuta 2013

Pieniä iloja.
Tämä lauantai on koostunut pienistä iloista. Heti aamusta sain nauttia ystäväni seurasta ja hänen leipomasta kinkkupiirakasta (jota täytyy itsekin testata) kahvin kera. Varsinkin kun on lapsiperheellinen ja vuosien varrella elämänkokemus varttuu, ystävien merkitys korostuu ja on ihanaa jakaa elämää tärkeiden ihmisten kanssa. Kotipuolessa ison ilon toi juniorille Jättis-tuutti, muistan itse miten myös lapsena noilla tykkäsin herkutella. Myöskin tänään oli todella aurinkoinen päivä, parhaimmillaan +28astetta, eli syyskeli oli kaukana. Nautimmekin kelistä monella tapaa: takapihalla aikaa viettäen, uiden, pyöräillen ja tietenkin pyykkiä kuivatellen..


Päivään on kuulunut myös kesäherkkuja. Herneitä erityisesti! Ensiksi herkuttelimme juniorin kanssa litran herneitä kaksistaan ja illalla vielä toisen litran perheen naisväen kesken. Ainakaan vielä ei mahassa tunnu kovinkaan pahalta, saapa nähdä onko ahneella vähän kökköinen loppu..


Nappasin uimarannalta vielä yhden kesäisen kuvan tältä iltapäivältä. Uimarannalla oli hurjasti porukkaa, eli moni muukin nauttii näistä ihanista keleistä antaumuksella. Saman pihakadun eräs lapsi kysyi minulta, oletko monta kertaa itse uinut? Niin, olenpa tainnut käydä jopa kerran tänä kesänä kastautumassa kyseisessä suosikkiuimapaikassamme. Varsinaisesti uimisesta ei voi kuitenkaan puhua. Vaikkapa eipä sillä, uimahalleissa / kylpylöissä tuon ulkouimisenkin edestä..


Pienien ilojen lisäksi sain suurta iloa kodin siivouksesta, miten mukavaa onkaan kun koti on kunnossa ja lattiat kiiltävät. Olen aina erityisesti tykännyt lattianpesemisestä ja minulle se onkin yksi osa siivousrutiineja imuroimisen jälkeen. Vaikka eipä nyt kesän aikana ole jaksanut siivouksen suhteen nipottaa, kyllä sitä kurjilla syyskeleillä saa taas viettää aikaa sisällä imurin varressa..

Nautitaan viikonlopusta ja
pienistä iloista!

Mistä sinun pienet ilot muuten koostuvat?

4 kommenttia:

 1. Näin karkki ja jätskilakossa toi jättis näyttää niiiin hyvältä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se mustakin näytti, vaan en ostanut itselleni :)

   Poista
 2. Ihana kesä! Syksy on peruttu! :)
  Mä niiiin nautin kun ens viikolla on paljon vapaata ja luvattu ihanaa säätä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3