perjantai 16. elokuuta 2013

New look.

Kuten tänään aiemmassa postauksessani kerroin, halusin kokeilla spray-maalia lyhtyjen sprayaamiseen - vähän niinkuin saada lyhdyistä uudelleen valkoisia ja uudenveroisia. Nappasin prismasta ulkokäyttöön sopivan maalarin valkoisen spraymaalin - ja ryhdyin tietenkin välittömästi tuumasta toimeen..


Lähtötilanteen näettekin kuvasta. Valkoinen lyhty on kellertynyt ja kastuessaan pikkuhiljaa alkanut ruostetta tulemaan pintaan. Projekti alkoi lasiosien irroittamisella ennen sprayaamista. Käytin alustana korkeahkoa pahvilaatikkoa, jonka päällä ulkona aloitin toimet..


... ja ero todellakin on melkoinen! Vielä tässä vaiheessa tämä testaaminen, lyhtyjen tuunaaminen vaikutti todella hyvältä vaihtoehdolta. Mitäs sinä tykkäät?Lopputulos oli niin hyvä, että päätin myös tehdä samat toimenpiteet suuremmalle lyhdylle. Kuvassa näette "ennen ja jälkeen" tulokset. Se on kyllä mukavaa, miten pienellä investoinnilla ja pienellä vaivalla saa ihan uudennäköistä. Ja hei - säästyin uusien lyhtyjen ostosreissulta! Vaikkakin hiukan hirvittääkin että kun onnistuin tällä erää näin hyvin - mitähän muuta keksinkään spraymaalata.. :)

Testaa sinäkin? :)Aurinkoista perjantaita!

6 kommenttia:

 1. Tuli kuin uudet!:) Hitsi kun just heitin pois kaikki vanhat lyhdyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kaksipiippuinen juttu : uusien lyhtyjen shoppailu on myös kivaa, mutta voi vanhojakin tuunata ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jää nähtäväksi kuinka pitkä ilo ;) Niin ja mulla on niitä lyhtyjä hyllyllä jos haluat itsellesi ja kokeilla samaa juttua. Musta väri olis kyl ehkä helpompi.

   Poista
 3. Kiitos tästä vinkistä, olin juuri viemässä 3 ruosteista lyhtyä roskiin, mutta nyt säästyy rahaa ja osan voin maalata jollakin muullakin värillä kuin valkoisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Ja jos jaksaa tehdä työtä pohjustuksessa, voi lyhdyt kevyesti hioa ennen maalia. :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3